Bildiğiniz üzere oyunda hırsızlık çoğalmış durumda kasalarımızın kapasiteleri belli bunun için sandbox diye bir yazılım kullanıyordum fakat oyunda belli bir süre yoktum 1 aydır tekrar oyuna döndüğümde o programla artık oyunu açamıyorum.
Bu tür programların yasak olduğunu söyleyen YETKİLİLER aktarım yaparken çalınan madenlerden eşyalardan sorumlu olacak mı? Olmayacakları bal gibi ortada olduğu için.
Yetkililer ve siz değerli oyuncular başka bir program var mı?
Konu kaldırılmadan önce bir cevap verirseniz memnun olurum...
Sandboxie kullanımı yasak değildir, kullanan oyunculara herhangi bir cezai işlem uygulanmamaktadır. Fakat bizler tarafından kat'iyen tavsiye edilmemektedir. Bunun sebebi ise; hem oyun dosyalarınızda kritik derecede hatalara yol açtığı için bazen geri dönüşü mümkün olmayan kayıplara neden olmaktadır, hem de bu program aracılığı ile geçmiş dönemlerde bir çok oyuncunun sistemine kendi bilgisi ve istediği dışında casus yazılımlar yüklenmiş ve bu oyuncular eşyalarının, materyallerinin çalınmasına maruz kalmıştır. Sizlerin güvenliğini ön planda tuttuğumuz için bu programı tavsiye etmediğimiz gibi, forum kanalında da bu hususta konu açılmasına müsaade etmiyoruz. Bilginize sunarız.