YAZIK VERİLEN EMEKLERE VE PARALARA BU OYUN İÇİN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
34AuthortiY34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

YAZIK VERİLEN EMEKLERE VE PARALARA BU OYUN İÇİN

Mesaj gönderen 34AuthortiY34 »

ARKADAŞLAR 26.08.2015 TARİHİNDE YANLIŞLIKLA ATTIĞIM TILSIM İÇİN EŞYA İADESİNE BAŞVURU YAPTIM ADAMLAR O KADAR RAHAT VE RELAX Kİ YER, ZAMAN, TARİH VERDİĞİM HALDE EŞYA İADEDEN DESTEK FORMU DÜZENLEDİĞİM HALDE DÖNÜŞLERİ AYNEN BÖYLE OLDU.

Başvurunuz üzerine son 1 aylık eşya kazanma ve silme geçmişiniz kontrol edilmiştir. Bu eşyanın kazanımı veya silinme durumu kayıtlarımızda rastlanmamıştır. Bu durum neticesinde size destek verememekteyiz. Bu tür durumlarda vakit kaybetmeden Eşya İade Başvurusu bildirim başlığından iletişime geçmenizi öneriyoruz.

İLK CÜMLESİNDEN BAŞLIYORUM YORUMLAMAYA 1 AYLIK GEÇMİŞİME BAKIYORLAR AMA BENİM VERDİĞİM TARİH ZAMAN VE YER DİLİMİNE BAKMIYORLAR GALİBA BUNDAN DOLAYI BULAMIYORLAR BUNDAN DOLAYI DESTEK VEREMİYORLARMIŞ VAKİT KAYBETMEDEN EŞYA İADE BAŞLIĞINDA BAŞVURU YAPIN DİYOR BEN DURUM GERÇEKLEŞTİKTEN 10 DK İÇİNDE BİLDİRDİM EŞYA İADE BAŞLIĞI ALTINDA. BİR İADE BU KADAR MI ZOR OLUR DESTEK EKİBİ O KADAR ALAKASIZ Kİ EN AZINDAN ATTIĞIN FORUM İNCELEMEYE ALINDI DİYE BİR MAİL ATILIR DAHA SONRA YA BULURSUNUZ TARİH VERİLİR İADE EDİLİR YADA BULUNAMADI DENİR DAHA DETAYLI BİLGİ VERİN DENİR. BİZİM OYNADIĞIMIZ OYUNDA BUNLARIN HİÇ BİRİ YOK İADE YAPILSIN 1 DK DURMAYACAĞIM BU OYUNDA.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Re: YAZIK VERİLEN EMEKLERE VE PARALARA BU OYUN İÇİN

Mesaj gönderen Kabile »

yok ettıysen veremiyorlar zaten dıye bılıyorum
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Elwing

Re: YAZIK VERİLEN EMEKLERE VE PARALARA BU OYUN İÇİN

Mesaj gönderen Elwing »

İnceleme yapılırken başvuru formundan belirtilen karakter adları üzerinden incelenir. Başvuru formunda belirttiğiniz karakter ismini doğru girmediğiniz için tılsımı sildiğinize dair kayıt bulunamamıştır. Başvuruda belirttiğiniz ismin doğru olduğundan emin olarak başvuru yapınız.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön