Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin iyi forumlar,
Çok eskiden İstanbul Kıyamet Vakti oynuyordum, seviyeler 49 levele kadar uzatılmadan önce.... Geçenlerde bir reklamda gördüm oyunu ve yeniden başlamak istedim başlayalı 1 hafta oluyor fakat herkes öylesine 49 level olmuş ve öylesine kasılmış ki kimse yardımcı olmuyor. İnanın günlerdir labirent görevlerim duruyor... Kitabeye bile inemedim örnek veriyorum. Bu konu benim çok canımı sıkıyor koskoca sunucu da yardım edecek bir Allahın kulu da yok.
Bu sorun sadece benim değil bu oyuna yeniden başlayanların ve düşük seviyelerde görevlerini tamamlayamayan arkadaşların da problemidir. Lütfen bu konuda bize yardımcı olun ne yapabiliriz ne yapılabilir?. Daha labirent görevlerini yapamıyoruz yolumuz uzun düşünsenize Cevriye görevi, X görevi vs. .. gözüm korkuyor açıkcası başlamadan bıraksam mı?
BİZ NE YAPALIM?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Acemi Savaşçı
Re: BİZ NE YAPALIM?
Üzülerek öyle yapacağım kardeşim... @PARJISUNG 
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Yardım konusu sunucu yoğunluğuna göre değişiyor. Eminönünde genelde hergün olmasada yardım edenler,görev yapan gruplara rastlıyorum . Tavsiyem yoğun sunucularda oyna.
- GastroMagic
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Never Say Never
Yoldan geçerken bi canavar kesmeye çalışan adam varsa genelde canavarları keserim işim yoksa cevriye felan yardım ederim ama eminönündeki görevlere adam bulman zor arkadaşınla berbaer oynamalısın
tengribizmenen78 yazdı:Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin iyi forumlar,
Çok eskiden İstanbul Kıyamet Vakti oynuyordum, seviyeler 49 levele kadar uzatılmadan önce.... Geçenlerde bir reklamda gördüm oyunu ve yeniden başlamak istedim başlayalı 1 hafta oluyor fakat herkes öylesine 49 level olmuş ve öylesine kasılmış ki kimse yardımcı olmuyor. İnanın günlerdir labirent görevlerim duruyor... Kitabeye bile inemedim örnek veriyorum. Bu konu benim çok canımı sıkıyor koskoca sunucu da yardım edecek bir Allahın kulu da yok.
Bu sorun sadece benim değil bu oyuna yeniden başlayanların ve düşük seviyelerde görevlerini tamamlayamayan arkadaşların da problemidir. Lütfen bu konuda bize yardımcı olun ne yapabiliriz ne yapılabilir?. Daha labirent görevlerini yapamıyoruz yolumuz uzun düşünsenize Cevriye görevi, X görevi vs. .. gözüm korkuyor açıkcası başlamadan bıraksam mı?
Bu durumun ne kadar can sıkıcı olduğunu bilirim. Hep tek başıma çar kasıp bir yerlere geldim. Yardım eden arkadaşlarım oldular sağolsunlar.Bu nedenle bazı arkadaşların yazdığı gibi , yolda yürürken biri slot kesmeye çalıştığını görürsem yardımı esirgemem. Keşke TILSIM sunucusunda olsaydın. Bütün görevlerin olmuştu şimdi
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Para teklif et :roll:
-
- Acemi Savaşçı
mümkün değil ki kardeşim yeni başladım... @DuMaNisTT
bir an tılsım sunucusunda olmak istedim kardeşim o derece çaresizim
@Burak8154
bir an tılsım sunucusunda olmak istedim kardeşim o derece çaresizim
- Kptm1234
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: GazapVeBiz
Bu oyunda parayla görev yapan adama rahat yok.Tecrübe konuşuyor,illa artistin teki çıkar herşey paramı ben bedava yaparım diye bagırır klandan,ertesi gün ne olur,Artist arkadaşımız ortadan kaybolur.Millet yardım dilenirken bu işi para ile yapanda şöyle der
"S. git iyilik meleğinden yardım iste"
Dediğim gibi tecrübe konuşuyor.
"S. git iyilik meleğinden yardım iste"
Dediğim gibi tecrübe konuşuyor.
Kalfa Eminönü
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva