BİZ NE YAPALIM?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
tengribizmenen78
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

BİZ NE YAPALIM?

Mesaj gönderen tengribizmenen78 »

Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin iyi forumlar,

Çok eskiden İstanbul Kıyamet Vakti oynuyordum, seviyeler 49 levele kadar uzatılmadan önce.... Geçenlerde bir reklamda gördüm oyunu ve yeniden başlamak istedim başlayalı 1 hafta oluyor fakat herkes öylesine 49 level olmuş ve öylesine kasılmış ki kimse yardımcı olmuyor. İnanın günlerdir labirent görevlerim duruyor... Kitabeye bile inemedim örnek veriyorum. Bu konu benim çok canımı sıkıyor koskoca sunucu da yardım edecek bir Allahın kulu da yok.

Bu sorun sadece benim değil bu oyuna yeniden başlayanların ve düşük seviyelerde görevlerini tamamlayamayan arkadaşların da problemidir. Lütfen bu konuda bize yardımcı olun ne yapabiliriz ne yapılabilir?. Daha labirent görevlerini yapamıyoruz yolumuz uzun düşünsenize Cevriye görevi, X görevi vs. .. gözüm korkuyor açıkcası başlamadan bıraksam mı?
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Re: BİZ NE YAPALIM?

Mesaj gönderen PARJISUNG »

Başlamadan bırakmanı tavsiye ederim :)
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
tengribizmenen78
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Üzülerek öyle yapacağım kardeşim... @PARJISUNG :)
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Yardım konusu sunucu yoğunluğuna göre değişiyor. Eminönünde genelde hergün olmasada yardım edenler,görev yapan gruplara rastlıyorum . Tavsiyem yoğun sunucularda oyna.
Kullanıcı avatarı
GastroMagic
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Never Say Never

Mesaj gönderen GastroMagic »

Yoldan geçerken bi canavar kesmeye çalışan adam varsa genelde canavarları keserim işim yoksa cevriye felan yardım ederim ama eminönündeki görevlere adam bulman zor arkadaşınla berbaer oynamalısın
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

tengribizmenen78 yazdı:Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin iyi forumlar,

Çok eskiden İstanbul Kıyamet Vakti oynuyordum, seviyeler 49 levele kadar uzatılmadan önce.... Geçenlerde bir reklamda gördüm oyunu ve yeniden başlamak istedim başlayalı 1 hafta oluyor fakat herkes öylesine 49 level olmuş ve öylesine kasılmış ki kimse yardımcı olmuyor. İnanın günlerdir labirent görevlerim duruyor... Kitabeye bile inemedim örnek veriyorum. Bu konu benim çok canımı sıkıyor koskoca sunucu da yardım edecek bir Allahın kulu da yok.

Bu sorun sadece benim değil bu oyuna yeniden başlayanların ve düşük seviyelerde görevlerini tamamlayamayan arkadaşların da problemidir. Lütfen bu konuda bize yardımcı olun ne yapabiliriz ne yapılabilir?. Daha labirent görevlerini yapamıyoruz yolumuz uzun düşünsenize Cevriye görevi, X görevi vs. .. gözüm korkuyor açıkcası başlamadan bıraksam mı?

Bu durumun ne kadar can sıkıcı olduğunu bilirim. Hep tek başıma çar kasıp bir yerlere geldim. Yardım eden arkadaşlarım oldular sağolsunlar.Bu nedenle bazı arkadaşların yazdığı gibi , yolda yürürken biri slot kesmeye çalıştığını görürsem yardımı esirgemem. Keşke TILSIM sunucusunda olsaydın. Bütün görevlerin olmuştu şimdi :P
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Para teklif et :roll:
tengribizmenen78
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

mümkün değil ki kardeşim yeni başladım... @DuMaNisTT

bir an tılsım sunucusunda olmak istedim kardeşim o derece çaresizim :D @Burak8154
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: GazapVeBiz

Mesaj gönderen Kptm1234 »

Bu oyunda parayla görev yapan adama rahat yok.Tecrübe konuşuyor,illa artistin teki çıkar herşey paramı ben bedava yaparım diye bagırır klandan,ertesi gün ne olur,Artist arkadaşımız ortadan kaybolur.Millet yardım dilenirken bu işi para ile yapanda şöyle der
"S. git iyilik meleğinden yardım iste"
Dediğim gibi tecrübe konuşuyor.
Kalfa Eminönü
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Yav para ile görevmi yapılır iki dakika yardım etsen ölürmüsün ya.
Resim

LEPRECHAUN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön