Grup Bölgeleri
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Grup Bölgeleri
Herkese merhaba . Ben kuklacı sunucusunda bir oyuncuyum . Hem büyücü hem savaşçı karakterim var .Kendimi büyücüme adadım . Önceden savaşçı bir karakterim olması 7/24 maden çekip kıyamet asa üretmeme yardımcı oldu . Sonrasında büyük bir heyecanla kıyamet asa bastım . Kıyamet asa basınca holde çok rahat bir şekilde kasabileceğimi düşündüm . Onun yanında birilerinin yardımı ile çemberlitaşa girebileceğimi . Ama şunu söyleyeyim ki kimse o taraflı değil. Hem rahat kasıp M1 üretemiyorum hemde çembere giremiyorum . Belkide Çmebberlitaşa birkaç kez girsem çıkan şaheselerle tılsımımı daha rahat üreteceğim . Ama şu anda ciddi bir emek içersindeyim . Sunucumuzda beni çemberlitaş'a sokabilecek yardımsevere birilerini arıyorum . Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar aşağıya isimlerini yazdıkları takdirde onlara oyun içersinden ulaşacağım . Yardım eden ve etmeyen , edemeyen tüm Kuklacı halkına teşekkür ederim . İyi oyunlar
- iSTaNBuLSeFiRiII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HİCRET
Re: Grup Bölgeleri
KıRıKFiNCaN = iSTaNBuLSeFiRiII ulaş kardeşim bana
Re: Grup Bölgeleri
Hicretliler'e güvenmeni tavsiye etmem hiçbirinin forumda ki konuşmaları ile oyunda ki halleri tutmaz.