Merhaba,
arkadaslar xsweetxintikammm silinmıstır kim sildiyse allah dan bulsun we bu sonuçla oyunu bırakıyorum..
Hakkınızı helal edin..
Xsweetxintikammmdan oyuna sonsuza dek ara
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Xsweetxintikammmdan oyuna sonsuza dek ara
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
- ProLiFeXkAbUs
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Xsweetxintikammmdan oyuna sonsuza dek ara
HeLaL hoş oLsun kaRdeşim, ReeL Hayatında BasaRıLar diLeRim.
Uygunsuz imza içeriği silinmiştir.
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Merhaba,
arkadaslar xsweetxintikammm silinmıstır kim sildiyse allah dan bulsun we bu sonuçla oyunu bırakıyorum..
Hakkınızı helal edin..
iyi forumlar .

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Mekanı cennet olsun KardesimizinACIMIZ ÇOK BÜYÜK TANIYANLARA VE TANIMAYANLARA, RUHUNA EL FATİHA. KARDEŞİMİZ ALPEREN (Khorne) İÇİN
>DünYadaKi En Büyük ZeNGinLik, DüRüsTLükTüR<

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
MERHABA,savascixhalil yazdı:Merhaba,
Hakkınızı helal edin..
:D ahmet charını sileni tahmin edebiliyorum annene facede bu oyunun sana nekadar faydasız oldugunu anlattım falan filan galiba abine ögretledi saolsun silmis
Charının silindinede üzülmüorum kafamada takmıyorum sana burdan son sözlerimi sölücem 1. bu oyunu hayatın boyunca kafana takarsan mafolursun 2. kendini unutursun hatta çok sevdigin arekdasına hatta annene babana küfür ede bilirsin . 3. ise simdi charlarının silindigine çok üzülüyorsun ama zaman ilerledikce suan söylediklerimi çok iyi işitirsin . eyer benim yolumdan gidersen hayatını yaşıyabilir ve tatını her sn çıkarabilirsin ; ) suan bende oyunu bıraktım biliosun ama charlarım duruyor istesem kafam estigi zaman silerim ve aglamak üzüntü hiç bisey gelmez sadice sevinirim .
iyi forumlar .
abim benım charımı sılemez çünkü bizde 2 pc var abimde ikv yok benım bide bilgisayarım şifreli bunu kimse bilmiyor 2- abim ise benım ikv şifremi bilmiyor nasıl olacak o iş benim charımı sılenın ısmını burada vermek ıstemıyorum tamam mı açıkla bakalm ??
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
MERHABA,
abim benım charımı sılemez çünkü bizde 2 pc var abimde ikv yok benım bide bilgisayarım şifreli bunu kimse bilmiyor 2- abim ise benım ikv şifremi bilmiyor nasıl olacak o iş benim charımı sılenın ısmını burada vermek ıstemıyorum tamam mı açıkla bakalm ??
tmm kes

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ahmet senin çarını sileni çok ve çok yakından tanıyorsun ismini fln bilmiyorsun belki ama öyle konuştuğun görüştüğün birisi neyse.Hatta senide uyarmıştı bu davranışalrına devam edersen o çar elinden püff uçar gider diye 

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos
İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
Merhaba,Extremexcrazy yazdı:Ahmet senin çarını sileni çok ve çok yakından tanıyorsun ismini fln bilmiyorsun belki ama öyle konuştuğun görüştüğün birisi neyse.Hatta senide uyarmıştı bu davranışalrına devam edersen o çar elinden püff uçar gider diye
Charımın bır arkadaşmdan dolayı TTNet'e aktarıldıgını burada belirtmek isterim
- ProLiFeXkAbUs
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
MeRhaba,
kaRdeşim hayıRLı oLsun, UmaRım biR daha böyLe birŞey oLmaz. HEm sende Rahat edeRsin bizde RahaT edeRiz.. Kuklacı seRvaRe FoRumda En boş KonuLara Sahip zaTen,
saygıLaRımLa...
kaRdeşim hayıRLı oLsun, UmaRım biR daha böyLe birŞey oLmaz. HEm sende Rahat edeRsin bizde RahaT edeRiz.. Kuklacı seRvaRe FoRumda En boş KonuLara Sahip zaTen,
saygıLaRımLa...
Uygunsuz imza içeriği silinmiştir.
vay lan kardsm sendemı gıdeceksın walla Dua edıyorum bırgun charlarım calınırsa benım ama herseyımın calınmasını ıstıyorum oyunu bırakmak ıcın