Oyunun son durumu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Oyunun son durumu?

Mesaj gönderen Herakles »

Merhaba arkadaşlar.
Uzun süredir oyuna girmiyorum. Foruma da çok nadir giriyorum. Merak ettiğim bir konu var, sormak için buraya bu konuyu açıyorum.

Oyun yöneticileri halen aynı mı? Onlara "İKV gelişecek mi", "Ne zaman yeni bir eklenti paketi gelecek" tarzında sorular yönetildiğinde hep aynı cevaplar mı alınıyor? Gönüllü ekibe bir lafım yok, zaten onlarda oyuncu. Asıl sözüne ettiğim "DEV" taglı yöneticiler. Bu developerler halen sessiz mi? Halen foruma girip sadece "Duyuru" bölümünü güncelleyip çıkıyorlar mı?
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Oyunun son durumu?

Mesaj gönderen tedashii »

Developerler kullanıcıları önemsemiyor bile. Herkes Nerull'dan bir açıklama bekliyor, Nerull'un söylüyeceği 2 söz bile insanlara umut vermek için yeterli ama o susmayı tercih ediyor. Ne diyelim yazık,insanların emeklerine yazık.
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Merhaba dediğin gibi gönüllü ekip kadrosunda değişiklik oluyor yönetim aynı ve o sorulara verilen cevaplar aynı
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

Hoşgeldin kardeşim foruma.Öncelikle tabi ilk olarak umarım soruşturman olumlu şekilde işlemiştir.
LatveriA'nın görevinden ayrılmasının ardından forumda sadece mütefekkir kaldı.DEV taglı yöneticilerden Ronaldo son 3 yıldır girmiyor foruma,Orti ise geçen gün LatveriA'nın Tagını almak için girdi.Onun dışında en son 3 4 ay önce girdi.Nerull ise geçen gün subzero adlı bir arkadaşımıza yanıt verdi.''Geçen sürenin farkındayız.'' gibi.Link: viewtopic.php?f=46&t=130853&hilit=subzero
Tabii ki burada ona ''Zuladan çıkmaya zaman bulmuşsun.Hoşgeldin Nerull reyiz.'' yazmıştım ve direk silinmişti iletim fakat birisi quote yaptığı için gene de görmüştü herkes.Ardından onu da sildi ve bana FPS türü sevmiyorum dedi.Başlı başına yalan internette Zula inceliyoruz videosunda Nerull'un orada olduğu söyleniyor.ZulaOyun sayfasının altında ''Şu oyuna gir de bi laga bak'' yazdığımda ise iletimi sildirmişti.Yani anlayacağın Nerull hala uyuyor,Orti gene mi amcalar diyor ronaldo da pes atıyor.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Sparineus yazdı:
  • Ronaldo son 3 yıldır girmiyor foruma
  • Orti ise geçen gün LatveriA'nın Tagını almak için girdi.
  • Onun dışında en son 3 4 ay önce girdi.Nerull ise geçen gün subzero adlı bir arkadaşımıza yanıt verdi.
[/color]
Güldürdün kardeş özellikle Ronaldo hakkında :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

hege karaköy geldi,karaköye son okçu.
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Sparineus yazdı:Hoşgeldin kardeşim foruma.Öncelikle tabi ilk olarak umarım soruşturman olumlu şekilde işlemiştir.
LatveriA'nın görevinden ayrılmasının ardından forumda sadece mütefekkir kaldı.DEV taglı yöneticilerden Ronaldo son 3 yıldır girmiyor foruma,Orti ise geçen gün LatveriA'nın Tagını almak için girdi.Onun dışında en son 3 4 ay önce girdi.Nerull ise geçen gün subzero adlı bir arkadaşımıza yanıt verdi.''Geçen sürenin farkındayız.'' gibi.Link: viewtopic.php?f=46&t=130853&hilit=subzero
Tabii ki burada ona ''Zuladan çıkmaya zaman bulmuşsun.Hoşgeldin Nerull reyiz.'' yazmıştım ve direk silinmişti iletim fakat birisi quote yaptığı için gene de görmüştü herkes.Ardından onu da sildi ve bana FPS türü sevmiyorum dedi.Başlı başına yalan internette Zula inceliyoruz videosunda Nerull'un orada olduğu söyleniyor.ZulaOyun sayfasının altında ''Şu oyuna gir de bi laga bak'' yazdığımda ise iletimi sildirmişti.Yani anlayacağın Nerull hala uyuyor,Orti gene mi amcalar diyor ronaldo da pes atıyor.
Orti girdiyse gelişme vardır hacı xD
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Tag almaya girdi adam onun dışında bir şey sanmayın.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Gamex fuarı merakla bekliyoruz
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Sparineus yazdı:Tag almaya girdi adam onun dışında bir şey sanmayın.
Ferdi Bakırezer'i aylardır takip ediyorum adam hergün alemlerde akıyor fotolar falan hany :d yani nerull aradada olsa tt teknokent arı 4'te diye yer bildirimi yapıp fotonun bi köşesine ikv ile alakalı bişeyler koyup virali veriyor.

Ayrıca Emre Büyükbayram ve bir kaç geliştiriciye sordum hala Sobeedeyim dediler. Bakalım neler olacak.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön