Öncelikle bu akşam sıkılmadan 1.5 saat orda oturan herkese tekrar teşekkür ediyorum.Sanırım 14 kişiydik .Getirdiğimiz yere kadar getirdik.Bundan sonrası ne taktik ne başka birşey.Biz kendimizi gösterdik , farkımızı ortaya koyduk.
EVET BENDE ÇOK ÇOK TŞK EDERİM AMA BURADAN ANLAŞILMASI VE ÇIKARTILMASI GEREKEN BİR KAÇ DERS VAR BAŞARILIYDIK EVET BU BİR BAŞARI AMA DAHA DİSİPLİNLİ VE DAHA ORGANİZE
OLABİLİRDİK VE DAHA BAŞARILI BU 2 ci DENEMEYDİ ÇOK ÇOK BAŞARILI İDİK BELKİ 3 BELKİ 5 DENEME AMA BEN HALEN 2 GRUP KESEBİLECEĞİMİZE İNANIYORUM
AMA HER KES BU GÖREVİN YÜKÜNÜ ÜSTLENMELİ ELİNİ KOLUNU SIRTINI VERMELİ BU AKŞAMKİ OLAY NUNU GÖSTERDİ SADECE ORADA OLMAK YETERLİ DEĞİL DONANIMLI OLMAK GEREK
BİR ÇOK ARKADAŞ KUDRET İKSİRSİZ YADA ÇOK AZ SAYIDA İKSİRLE
GELDİLER BU BARİZ AÇIK OLUYORDU BUDA ÇOK BÜYÜK ETKEN OLDU İLERİ GİDEMEYİŞİMİZDE
What Makes You Different andBeauruful is Your Speciality SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Bu zor bişey değil açıkcası biz 2 grup olarka 2. günün gecesinde 10 lara kadar inmiştik iksirimiz yeterli olsaydı rahatça keserdik de ama biraz hazırlıksıztık. Diyeceğim o ki yeterli iksirle 2 grup kesme ihtimali bile var ama 3 grup ideal
ben kendimi suçlu hissediyorum.bi izin koparamadım belki ben gelip 1 kişi fazla olsaydık en azından tank görevi yapardım.hepinizden çok özür diliyorum.
Geçen gece Herkezin Elinden geldiğinin En iyisini Yaptıgına İnanıyorum.
Ama Olmayan 3.Grubu Size Sayıyorum hatta 4.Grup 3,Grup
Lekerxugur
Lekerxfatih
Lekerxselçuk....Lekerleri Ben Aradım Acıkcası....
Fatihim
Tülay
Furkan-Berat
Stoneoflife
4,Grup
Fantom
Haluk abi
Vedat abi
Recep
Mojito Ömer
Efsanee
Belkide Carlari Oyunda Olan ArkadaşLarım KEndiLEri Oyunda Değildi Ama Oyunda OlsaLArdı Kadim Yerdeyken Fotolarımız Elimizde Şahaserler İle Resim Cekiliyor Olurduk..
Demek İstediğim O ki Anka Az Kişi Bu doğru Az Olmasının Sebebini Neden Kendimizde Aramıyoruz.Herkez Şapkasını Alıp Önüne Koyup Düşünmesi Gerektiğini Düşünüyorum..
Belki Yukardaki Oyuncu Kardeşlerim Gibi Bi 2 Grup Daha Cıkarmıydı Bence Cıkardı...