Herşey gibi kuklacı da çok değişime uğradı, oyucuları ile, ortamı ile çok şey değişti.
Özellikle zaman içerisinde deyim yerinde ise "Yalakalar ve menfaatciler" lodos klanını işgal etmiş durumda. Gün geçmiyor ki abi şuna yardım buna yardım diyen, herkese bilip bilmeden abi diyen, ayakkabı parlatanlar çıkıp iki gün sonra atarlı genç modunda görmeyelim.
Bu kişiler ortadadır zaten, sunucuda herkes hakkında az yada çok bilgiye sahibim, gerçekten ikv nin getirdiği sistem ile birlikte yalakalık cuk oturdu ve ortalık özellikle lodos klanı bunlarla doldu. Konuyu açma nedenim tartışmak kavga çıkartmak değil, ben belki bardağın boş tarafından bakıyorum, dolu tarafından bakan varsa yazabilir niyetim kimseyle tartışmak değil sunucunun halini sunucu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Saygılı ve ciddi her görüşe itibar edilmelidir, lütfen bu şekilde davranalım
Sunucunun hali
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Sunucunun hali
Klandan kendi kendine saçma sapan konuşan, zamanında bana ofans 2 3 üret kanka diye yalvaran birine göre fazla ciddi konuşmuşsun
Re: Sunucunun hali
Amacım tartışmak değil dedi farkında mısınRivalxmelodi yazdı:Klandan kendi kendine saçma sapan konuşan, zamanında bana ofans 2 3 üret kanka diye yalvaran birine göre fazla ciddi konuşmuşsun![]()