SONUÇ 5/3
Ödeme Tılsım Meteorit 1 Alınmıştır...

Vallahi kanka vs bu kaybedende olacak kazananda. Dün ben kendisini yenildiği halde konuşan karaktere geçip tebrik ettim. Nede olsa ben onun gibi değilim klandan bölgeden şhow yapayım. Bu arkadaşın bir kaç dostları varya hani KskKaDaBRa Anıl Governıng Burak bide Bilgiç Ferhat bu arkadaşlarının sözleri ile bölgeye geliyorlar ya hani sıra onlarıda bekliyorum vsyeSarhosbey yazdı:Büno Adamsın Kardesım Zaten Meranda Büyücü ws sinde kesemicegin adam yoktu kardesım Tebrik Ederim Bari bunlarında Çenesi biraz kapanır.
iHaklısın kardesım onlar gibi olmadık olmucazda biz kendı benligimiz ve karekterimiz çercevesınde hareket edicez onlar kazansa dedigin gibi klan bölge şov her konu acıldıgında sizi yendik yendik diye laga luga yaparlardı ama biz kendımıze yakısanı yapıyoruz kardesım bileginin hakkıyla kazandın o m1 sana sonuna kadar helaldır güle güle kullan kullandıkca Gamusu Hatırlaacarrr yazdı:Vallahi kanka vs bu kaybedende olacak kazananda. Dün ben kendisini yenildiği halde konuşan karaktere geçip tebrik ettim. Nede olsa ben onun gibi değilim klandan bölgeden şhow yapayım. Bu arkadaşın bir kaç dostları varya hani KskKaDaBRa Anıl Governıng Burak bide Bilgiç Ferhat bu arkadaşlarının sözleri ile bölgeye geliyorlar ya hani sıra onlarıda bekliyorum vsyeSarhosbey yazdı:Büno Adamsın Kardesım Zaten Meranda Büyücü ws sinde kesemicegin adam yoktu kardesım Tebrik Ederim Bari bunlarında Çenesi biraz kapanır.Gerçi Bilgiç'in ZATİŞAHANE nickli büyücüsünü 12 0 yenmiştim ama
![]()
3ciftelik isin var turluturlu huyun varacarrr yazdı:Vallahi kanka vs bu kaybedende olacak kazananda. Dün ben kendisini yenildiği halde konuşan karaktere geçip tebrik ettim. Nede olsa ben onun gibi değilim klandan bölgeden şhow yapayım. Bu arkadaşın bir kaç dostları varya hani KskKaDaBRa Anıl Governıng Burak bide Bilgiç Ferhat bu arkadaşlarının sözleri ile bölgeye geliyorlar ya hani sıra onlarıda bekliyorum vsyeSarhosbey yazdı:Büno Adamsın Kardesım Zaten Meranda Büyücü ws sinde kesemicegin adam yoktu kardesım Tebrik Ederim Bari bunlarında Çenesi biraz kapanır.Gerçi Bilgiç'in ZATİŞAHANE nickli büyücüsünü 12 0 yenmiştim ama
![]()
Atta bi gülelim kardeşimacarrr yazdı:Konumu kirletme ve karşılıklı tartışma ortamına dönüştürme konumu. Duygusal pandaya bağlama atarım fotoğrafını bak![]()
Atta bi gülelim kardeşimacarrr yazdı:Konumu kirletme ve karşılıklı tartışma ortamına dönüştürme konumu. Duygusal pandaya bağlama atarım fotoğrafını bak![]()
Barbarosbrusk yazdı:3ciftelik isin var turluturlu huyun varacarrr yazdı:Vallahi kanka vs bu kaybedende olacak kazananda. Dün ben kendisini yenildiği halde konuşan karaktere geçip tebrik ettim. Nede olsa ben onun gibi değilim klandan bölgeden şhow yapayım. Bu arkadaşın bir kaç dostları varya hani KskKaDaBRa Anıl Governıng Burak bide Bilgiç Ferhat bu arkadaşlarının sözleri ile bölgeye geliyorlar ya hani sıra onlarıda bekliyorum vsyeSarhosbey yazdı:Büno Adamsın Kardesım Zaten Meranda Büyücü ws sinde kesemicegin adam yoktu kardesım Tebrik Ederim Bari bunlarında Çenesi biraz kapanır.Gerçi Bilgiç'in ZATİŞAHANE nickli büyücüsünü 12 0 yenmiştim ama
![]()
acarrr yazdı:Konumu kirletme ve karşılıklı tartışma ortamına dönüştürme konumu. Duygusal pandaya bağlama atarım fotoğrafını bak![]()
kendi açtığınız forum hesaplarıyla kendinizi tatmin ediyorsunuz yazıkKabile yazdı:Kardeşim tebrikler adamın dibisin meranda tek gecerim seni
Hayret nasıl verdi m1 malum bunların ne olduğunu az cok sunucu biliyor şaşırdım valla bb3 vermediler hala dimi