Oyun içerisinde hiçbir değişiklik yapmadığım halde Türkçe karakterleri göremiyorum mesela;
Savaşçı => Sava
Kaşınma => Kanma
Yaşın => Yan
Şifacı => ifac
Türkçe Karakterler
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Re: Türkçe Karakterler
Denetim Masası > Saat, Dil ve Bolge > Bolge ve Dil > Klavye ve Diller > Klavye Degistir menusunde 'Turkce Q' klavyeden baska secenegin olmadıgından emin ol. Bazen Englis US aktif oldugunda oyle oluyordu bende.
Üzerinden on ay geçmiş olmasına rağmen hala çözüm bulamadım bu şekilde kullanıyorum. Herhangi bir fikri olan yok mu hala
- Twingo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
Merhaba, kullanmış olduğun cihaz modeli ve işletim sistemini iletirsen yardımcı olmaya çalışırım.TOLGARDA yazdı:Üzerinden on ay geçmiş olmasına rağmen hala çözüm bulamadım bu şekilde kullanıyorum. Herhangi bir fikri olan yok mu hala

Lenovo G-510, Windows 8, 8.1, 10 hepsi üzerinde aynı hatayı yaşıyorum ancak Ubuntu üzerinde emulator kullanarak açtığımda bu hata gelmiyor.Twingo yazdı:Merhaba, kullanmış olduğun cihaz modeli ve işletim sistemini iletirsen yardımcı olmaya çalışırım.TOLGARDA yazdı:Üzerinden on ay geçmiş olmasına rağmen hala çözüm bulamadım bu şekilde kullanıyorum. Herhangi bir fikri olan yok mu hala
- Twingo
- Cin Avcısı
TOLGARDA yazdı:Lenovo G-510, Windows 8, 8.1, 10 hepsi üzerinde aynı hatayı yaşıyorum ancak Ubuntu üzerinde emulator kullanarak açtığımda bu hata gelmiyor.Twingo yazdı:Merhaba, kullanmış olduğun cihaz modeli ve işletim sistemini iletirsen yardımcı olmaya çalışırım.TOLGARDA yazdı:Üzerinden on ay geçmiş olmasına rağmen hala çözüm bulamadım bu şekilde kullanıyorum. Herhangi bir fikri olan yok mu hala
Tekrardan merhaba, ufak bir ihtimal olabilir ama başlat çubuğu üzerinde yer al alan dil çubuğu açıksa kontrol edebilirmisin hangi dilde. Arkadaşın dediği gibi bende de bu hata oluyordu fakat bende denetim masasından değil başlatta yer alan dil çubuğundan düzeltilebiliyordu.

Yok ondan değil TRQ TRF ENQ falan hepsini denedim.Twingo yazdı:TOLGARDA yazdı:Lenovo G-510, Windows 8, 8.1, 10 hepsi üzerinde aynı hatayı yaşıyorum ancak Ubuntu üzerinde emulator kullanarak açtığımda bu hata gelmiyor.Twingo yazdı:Merhaba, kullanmış olduğun cihaz modeli ve işletim sistemini iletirsen yardımcı olmaya çalışırım.TOLGARDA yazdı:Üzerinden on ay geçmiş olmasına rağmen hala çözüm bulamadım bu şekilde kullanıyorum. Herhangi bir fikri olan yok mu hala
Tekrardan merhaba, ufak bir ihtimal olabilir ama başlat çubuğu üzerinde yer al alan dil çubuğu açıksa kontrol edebilirmisin hangi dilde. Arkadaşın dediği gibi bende de bu hata oluyordu fakat bende denetim masasından değil başlatta yer alan dil çubuğundan düzeltilebiliyordu.
- Twingo
- Cin Avcısı
Hmm.. Acaba rica etsem viewtopic.php?f=46&t=125052 linkinde yer alan değiştirme konusunda anlatılan gibi oyun için yazı tipini değiştirebilirmisin? İstersen orada belirtildiği gibi oyunun default fontu olan Verdena yap istersen başka bir şey ama denemekte fayda bir dene istersen.TOLGARDA yazdı:Yok ondan değil TRQ TRF ENQ falan hepsini denedim.Twingo yazdı:TOLGARDA yazdı:Lenovo G-510, Windows 8, 8.1, 10 hepsi üzerinde aynı hatayı yaşıyorum ancak Ubuntu üzerinde emulator kullanarak açtığımda bu hata gelmiyor.Twingo yazdı:Merhaba, kullanmış olduğun cihaz modeli ve işletim sistemini iletirsen yardımcı olmaya çalışırım.TOLGARDA yazdı:Üzerinden on ay geçmiş olmasına rağmen hala çözüm bulamadım bu şekilde kullanıyorum. Herhangi bir fikri olan yok mu hala

Çok teşekkürler, fikir mantıklı geldi yaptığım zaman sonucu yazacağım, ancak aynı bilgisayarda sürekli oyundan atma sorunu da var rica etsem o konuya da bir göz atabilir misin viewtopic.php?f=138&t=132120