Evet direk şahsa saldırı yapıcam çünkü bilerek yazıyorum. Geçmişte yaşanmış bir olay bu. Bazı kendini bilmez çapulcularla münakaşaya girmiştim ve 2 gün susturma almıştım. Ne küfür etmiştim nede birşey. Karşı taraftakiler hakaret etmelerine rağmen ceza almadılar. Neden mi ? CaptainATX arkadaşlarını oyunda koruyor. Adamlar bana diyor ki yarın görürsün sen şöyle yaptırcaz böyle yaptırcaz. Yaptırdılarda.
Şimdi ben böyle haksız yere ceza alırken 2 gün önce 1 saat boyunca herkezin anasına bacısına söven adam dün yine ortalarda dolaşıyordu ki yine sövdü bölgeden.
Biliyorum şimdi bir sürü dalkavuk çıkacak CaptainATX e laf söyletmem demeye başlıcaklar sonra sen kimsin ona dil uzatıyosun diyenler olacak sonra karalamaya kalkıyorsun diyenler olacak. İsteyen istediğini desin umrumda değil Allah yukarda.
Şu konuya CaptainATX denen şahsiyet yazmadan konuyu kaldırmayın.
Sana söylüyorum CaptainATX annenin üstüne yemin ederek söyle de ki bana her zaman %100 objektif oldum en ufak bir tolerans göstermedim de ( tabi herkezin önünde itiraf edecek kadar ERKEKSEN )
Bu konuyu niye şimdi açıyorum çünkü bu CaptainATX in koruduğu elemanlar Eminönü sunucusunda herkeze saldırıyolar çemkiriyolar milleti tahrik ediyorlar. Nasıl olsa arkada sağlam ya GM var arkalarında....
İyi Güzel Hoşta Bu Oyunda (Bazı) GM'ler Torpilci...
- Savassultani
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
-
- Kadim 999
Re: İyi Güzel Hoşta Bu Oyunda (Bazı) GM'ler Torpilci...
Merhaba,
Öncelikle konudaki yaklaşımınız fazlasıyla yanlış. Yazdıklarınızdan anladığım biriyle münakaşaya girdiğiniz ve kişilerin benim ismimle sizi tehtit ettiği. Sonrasında da münakaşada sarfettiğiniz cümleler sonucunda ceza aldığınızı... Cezanızla ilgili herhangi bir sorununuz varsa bunu ceza aldığınız hesaba gelen maille cevap vererek itiraz edebilirsiniz.Lütfen bizlerin ismini kullanarak sizlere sarfedilen sözleri umursamayın iyi oyunlar...
Öncelikle konudaki yaklaşımınız fazlasıyla yanlış. Yazdıklarınızdan anladığım biriyle münakaşaya girdiğiniz ve kişilerin benim ismimle sizi tehtit ettiği. Sonrasında da münakaşada sarfettiğiniz cümleler sonucunda ceza aldığınızı... Cezanızla ilgili herhangi bir sorununuz varsa bunu ceza aldığınız hesaba gelen maille cevap vererek itiraz edebilirsiniz.Lütfen bizlerin ismini kullanarak sizlere sarfedilen sözleri umursamayın iyi oyunlar...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/