Çemberli taş için

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Xutku
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Çemberli taş için

Mesaj gönderen Xutku »

Merhaba oyun içerisinde şansımı sürekli deniyorum fakat insanlar 1250 şifalı olan tecrübesiz birini almak istemiyor kısmen haklılar tabi ki fakat ben bu büyü şifa ile de kesilebileceğine inanıyorum sonuçta bu bölge çıktığında herkes 3500 şifa değildi :D

Oyun içerisinde yardımcı olabilecek arkadaşlar ulaşabilirse sevinirim. Şuan lodosum fakat tüm yardımlar kabul edilir :D

Yeteneklerle ilgili de bir sorum var şuan büyü bozmamda 1 puan var sıkıntı çıkarır mı meditasyona 5 verdim.

/f Xutku

Not: Sığnak miğrattan fundi zırh ve kolye eksik kolye yerine ibni cevo kolye kullanıyorum zırh yerine de oksi sarmaşık kullanıyorum kritik ve kudret için. Ayrıca kesim sırasında ruh çalan içmem işe yarar sanırım. iksirsiz %26 kritiğim var
Kullanıcı avatarı
AlperenARAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çemberli taş için

Mesaj gönderen AlperenARAR »

Öncelıkle fundi ve zırhını düşürmeye çalış sonrasında +5 yeteneğin varsa büyü bozmaya 10 medıtasyona 1 puan ver çünkü,gbmx kanatma atıyor ve bu kanatmayı seri bozman lazım.Ruh çalan iksirde kesinlikle işe yarar,kritik can basarak 2 ejderha iksir içeceğine bir tane içersin.Yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :)
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Re: Çemberli taş için

Mesaj gönderen vahdet »

Kudret iksirin bol ise sorun değil. 50-60 tane kudret iksiri al.

viewtopic.php?f=17&t=127685

“Genel Sohbet” sayfasına dön