Bu sunucuya gelmeli miyim?

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Alparslanx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Namesofkings

Bu sunucuya gelmeli miyim?

Mesaj gönderen Alparslanx »

Karakterlerimi başka sunucuya aktarıp orada devam etmek istiyorum.

Oyuncu sayısı, maden ve tılsım piyasası, ortam, klan üstünlüğü gibi unsurlar yönünden Beyazköşk hakkında bilgi verebilir misiniz?
Alparslan
SoNxaNKaa
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Re: Bu sunucuya gelmeli miyim?

Mesaj gönderen vahdet »

Alparslanx yazdı:Karakterlerimi başka sunucuya aktarıp orada devam etmek istiyorum.

Oyuncu sayısı, maden ve tılsım piyasası, ortam, klan üstünlüğü gibi unsurlar yönünden Beyazköşk hakkında bilgi verebilir misiniz?
Çemberlitaşa giden bayağı kişi var. Klan savaşları oluyor. Lodos sayısı arz sayısından fazla. Lodoslar arzları meteor kalede sıkıştırıyor hep. Arzların meteor kaleyi basmışlığı yoktur ama. Sadece geceleri basıyorlar. Oyun tenha olduğu için. Arzlar arasında çok iyi dayanışma var. İyi organize olup savaşıyorlar. Fakat sonunda ölüyorlar. Çünkü sayı ustunlüğü az.

Meteor çukurunda ve çt önünde çok sayıda lodos takılır. Çukurdakiler ws atar. Çt önündekiler çt girer.
Arzlar arada saldırırlar ama çt önü kalabalık olduğu için geri püskürtülür. Çt önündekiler duvar gibi korur lodos sancağı.

Sivri ada da da lodoslar migrat için sivri ruh taşında toplanırlar. Arzlar buraya gelemez zorlanırlar
Maden ve tılsım piyasası iyidir. tılsımlar fazladır.
Xenotim 4 civarı idi heralde. m1 y2 tılsımıda 32o-350 idi. ben 320ye y2 aldım mesela.

Eminönünde de klan savaşları olur. Arzlar meteor girişinde bazen toplanır ve içeri kimseyi sokmaz. Grupça dolasırlar. Fakat üstünlükleri fazla sürmez.

Başka soru varsa sor.
Kullanıcı avatarı
Alparslanx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Namesofkings

Re: Bu sunucuya gelmeli miyim?

Mesaj gönderen Alparslanx »

Teşekkürler. Eminönü sunucusu için karar kıldım. Yönetici varsa konuyu kilitleyebilir.
Alparslan
SoNxaNKaa
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön