Selam ,
Dün akşam saatlerinde bende bilinmedik bir lag oluştu. Bunun sebebi benım pcden mı yoksa oyunla ilgili bir hatadanmı kaynaklandığını öğrenmek istiyorum.
Sorunlarımı yazayım ;
1) İstanbul kıyamet vakti giriş sayfası düne kadar 3 snde açılırken bugun 30 sn açılıyor.
2) Oyuna girene kadar pc cok yavas.
3) Yeteneklerden "AĞIR VURUŞ" kullandığımda pc donuyor.
Bu sorunları yaşayan başka arkadas varmı ? Hata oyundan mı kaynaklanıyor yoksa benım pc ilemı ilgili bir sorun mu ?
Windows 7 kullanıyorum. Önceden gayet iyi oynuyordum oyunu.
Oyundaki Lag!
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Oyundaki Lag!
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman
Re: Oyundaki Lag!
Lag dediğimiz, aksaklığın birçok sebebi var!...
Bilgi transferlerinin sunucuyu yorması(sunucu güncellemesinin sadece bir iki dakika da yapıldığı bir oyunda oyun esnasında bilgi transferlerinin yapılması oyun akışını aksatsa da bu çalışmaların tamamı sizler için),
kişisel bilgisayarların donamınsal veya yazılımsal sorunlarının olması(bilgisayarınızın ısınması, modeminizin ısınması, ekran kartınızın ısınması,sistem altı programlarının bilgisayar performansını azaltması, kayıt sisteminizde gereksiz bilgilerin depolanması,...),
internet bağlantısının sorunu(Sobee'nin TT tarafından devralınmış olması memleket genelindeki aksalıkları bu vesileyle birden, ansızın çözülmesini beklemek bence ütopya!... Bağlantı sorunun devam etmesi bu doğrultuda anlamsız değil!... TTNet'in internet konusunda çalışmaları devam ediyor.),
... Bu sebebler saymakla bitmez!...
Ayrıca kendi konunuza cevab verilmesi uğruna raporlamanız hiç hoş değil. Tekrar etmemesi ümidiyle!...
İyi eğlenceler!...
Bilgi transferlerinin sunucuyu yorması(sunucu güncellemesinin sadece bir iki dakika da yapıldığı bir oyunda oyun esnasında bilgi transferlerinin yapılması oyun akışını aksatsa da bu çalışmaların tamamı sizler için),
kişisel bilgisayarların donamınsal veya yazılımsal sorunlarının olması(bilgisayarınızın ısınması, modeminizin ısınması, ekran kartınızın ısınması,sistem altı programlarının bilgisayar performansını azaltması, kayıt sisteminizde gereksiz bilgilerin depolanması,...),
internet bağlantısının sorunu(Sobee'nin TT tarafından devralınmış olması memleket genelindeki aksalıkları bu vesileyle birden, ansızın çözülmesini beklemek bence ütopya!... Bağlantı sorunun devam etmesi bu doğrultuda anlamsız değil!... TTNet'in internet konusunda çalışmaları devam ediyor.),
... Bu sebebler saymakla bitmez!...
Ayrıca kendi konunuza cevab verilmesi uğruna raporlamanız hiç hoş değil. Tekrar etmemesi ümidiyle!...
İyi eğlenceler!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
Cevap için teşekkürler...Ama biz sormadan siz bildirseydınız rapor etmemize bile gerek kalmayacaktı. Simdi suçlu biz olduk öyle mı ?
Bediüzzaman
Bediüzzaman
Dün akşam Türkiye genelinde bir bakım çalışması mevcutmuş bende de aynı sorunlar vardı şuanda gayet iyi bakım çalışması bitmiş.
PC ile alakalı değil yani
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
Ortada herhangi bir suçlu yok, Suçlanan yok!... Uyarmak benim görevim ve bu görev doğrultusunda da uyardım, o kadar. Yönetimden ilgi bekleyen insanların, gösterilen ilgi karşısında bu kadar sert olmasını anlayamıyorum!...
Karşılıklı iyi niyetin zedelenmemesi ümidiyle!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
OYUNDA ÇALIŞMA VARDI GALİBA
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Bndede kasmıştı 
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yaptığınız yorumu 2 kere okuyup sonra gönderiniz o zaman... Benım sorunuma cevap vermekte senın görevin unutmaman dileğiyle.KIZILBEY yazdı:Ortada herhangi bir suçlu yok, Suçlanan yok!... Uyarmak benim görevim ve bu görev doğrultusunda da uyardım, o kadar. Yönetimden ilgi bekleyen insanların, gösterilen ilgi karşısında bu kadar sert olmasını anlayamıyorum!...
Görende cinayet işledik sanacak.
Bediüzzaman
Bediüzzaman
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
Benım sorunum hala devam etmekte. Sorun çözülmedimi yoksa başka bir neden mı var :?:Risky yazdı:Dün akşam Türkiye genelinde bir bakım çalışması mevcutmuş bende de aynı sorunlar vardı şuanda gayet iyi bakım çalışması bitmiş.
Bediüzzaman
Bediüzzaman
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ProfessionaL yazdı:Benım sorunum hala devam etmekte. Sorun çözülmedimi yoksa başka bir neden mı var :?:Risky yazdı:Dün akşam Türkiye genelinde bir bakım çalışması mevcutmuş bende de aynı sorunlar vardı şuanda gayet iyi bakım çalışması bitmiş.
Ben çok rahat bi şekilde oynuyorum ki öteki arkadaşlarda büyük olasılıkla rahat oynuyodur.Bu durumda sorun senin pc ndedir.Sorunun kasma sorunu;bunu soğutma sisteminin çok ısınması ve soğuması için yeterli teknik donanıma sahip olmamasından kaynaklanabilir.Yakın bi zamanda oldu diyosun kasanın içini aç ve öyle bi çalıştır teknik parçalarda bi arıza varmı bi keşfet.Oyunu tekrar silip yüklemeyi denedinmi diyede sorabilirim.Biraz daha araştırırsan ve sorunun çözülmesse format yoluna git ama hala çözülmesse gerisini bilemiycem...

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı