10Numara 5 yıldız Er Meydanı Önerisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

10Numara 5 yıldız Er Meydanı Önerisi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Über-ötesi bir önerıyle karşınızdayım

Biliyorsunuz bu oyuna er meydanı sistemi geldiğinden beri hiç düşük seviyeler kpem atmadı bunu biraz canlı kılmak oyuna boşa eklenmediğini göstermek için bir önerim var ;

29 ve 39 seviye ermeydanları (busevıyeler arasınıda kaplıyor) kpemde örnegın kazanan tarafa 2 katı klan parası gelsın ve aynı zamanda torba düşsün kazanan tarafdan bir kişiye aynı zamanda bu torbada 2 item efsunu olsun

burdaki amaç hem eski gunlerı yad etmek eskıyı hatırlamak ve ermeydanını canlandırmak )

dusuncelerım bunlar acaba nasıldır sıze acmak ıstedım bide kpemde ex gelırmı gelırse kötu olur 40 olmayalım :)
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: 10Numara 5 yıldız Er Meydanı Önerisi

Mesaj gönderen kordugum »

500 kp kasmak için naylon gerekecek düşük levelde kimi kesecen artı kaybedersen sürekli uğraş dur kp çarın yoksa oyalan dur diğer türlüde bir mantığı yok herkesin senin gibi takılması lazım
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Oyunda sürekli bunun için uğraşan çarlara rastlıyorum oyun içinde kpemde Ex gelip gelmeyeceğini biliyor musun diye ben dedim zaten :D bunun yanında er meydanının gerçekten büyük bir yeniliğe ihtiyacı var mesela normal em arada bir salgı, peptit, likit, klorotoksin, sürüngen pulu, xenotim, ganoderma, gadolinyum, jadeit, safran, menekşe ve %2 gibi bir ihtimal ile kadim, örümcek gözü, meran ve liderlik atabilir bir kişiye
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bir de şunu fark ettim kime sorsak betadan beri oyundayım diyor dedin benim forum hesabım bile senden daha eski ;)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön