Yine çok güvendim kanka dedim birine aklındaki hain oyuna geldim.
Suç bende belkide çok güveniyorum napim yapım bu.Ama unutmayın en büyük suç o çınara yardım etmeyende yanlız bırakanda.Bunu yazdıktan sonra ''geçmiş olsun üzüldüm'' denilcek ve 1gün bile değil 2 saat içerisinde unutup gidecek.Bu satırlarımda gözlerim doldu.Eskiler olmadan bu oyun eskisi gibi asla olmaz.geriye kalmış 2-3 eski oyuncu teker teker kaybolun ama kaybetmeye yolu acan sizlersiniz.
Siz bunu asla bilmediniz ''Bir çınara küçük yardım ederseniz birgün o size büyük yardım eder ve siz ona bu yardımı ettiginiz için binlerce dua edersiniz''. Ben de kendi derdime düşebilirdim.Yolda birinin görevine yardım etmezdim yada benden 50 bin para isteyene yol al diyebilirdim. O zaman o bencil kişilerden farkım olurmuydu.
Hep aynı şeyler olacak. Bir çınarın dalı kesilecek ve geçmiş olsun denilecek sonrada unutulacak.
Çınar yine yıkıldı.
Re: Çınar yine yıkıldı.
Burhan abi sayesinde yine canlandım. Burhan abi çok sagol.
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Hanqi cınar bu * ThoLqa Turanpenıa mı _?
Gregoryxbüyü
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
olm herhalde çınar olarak bizim çınarı göstermio ağaç fln demiş farklı bişi anlatıo herhaldeTuranadosis yazdı:Hanqi cınar bu * ThoLqa Turanpenıa mı _?
- Karaseytan
- İri Fare Avcısı
Süper nesir yazmışsın. Ayriyetten sembolist bakış açısı var.
Tebrikler..
Tebrikler..
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
-
- FareAdam Düşmanı
Agrean yazdı:Yine çok güvendim kanka dedim birine aklındaki hain oyuna geldim.
Suç bende belkide çok güveniyorum napim yapım bu.Ama unutmayın en büyük suç o çınara yardım etmeyende yanlız bırakanda.Bunu yazdıktan sonra ''geçmiş olsun üzüldüm'' denilcek ve 1gün bile değil 2 saat içerisinde unutup gidecek.Bu satırlarımda gözlerim doldu.Eskiler olmadan bu oyun eskisi gibi asla olmaz.geriye kalmış 2-3 eski oyuncu teker teker kaybolun ama kaybetmeye yolu acan sizlersiniz.
Siz bunu asla bilmediniz ''Bir çınara küçük yardım ederseniz birgün o size büyük yardım eder ve siz ona bu yardımı ettiginiz için binlerce dua edersiniz''. Ben de kendi derdime düşebilirdim.Yolda birinin görevine yardım etmezdim yada benden 50 bin para isteyene yol al diyebilirdim. O zaman o bencil kişilerden farkım olurmuydu.
Hep aynı şeyler olacak. Bir çınarın dalı kesilecek ve geçmiş olsun denilecek sonrada unutulacak.
Kolay kolay oturum açmazdim ama. Yorumların alıntı veya değil çok güzel şeyleri ifade ediyor. Bizim ile böyle bir iletiyi paylaştigin için tşk ederiz. Bu sembolik bakış acısını uygularsan yarı yolda kalmıyacagına adım gibi eminim ..
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bunları bana Stem İçin yazdı kilitle şu konuyu Leosman

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Yurtseven sana demedım knk. Togetherxölüme adlı kişiye yazdım.