Açılan konuya tartışmaya yönelik yorum yapılmamasını istiyorum. Yapılan tartışmaya yönelik tüm yorum ve kullanıcılardan forum yetkilileri sorumludur. Tartışma yapan olursa yorumlarını silmenizi rica ediyorum
Eyvallah karşimKabile yazdı:gene iş başındasın kardeşim tebrikler
BAK BU KADAR KESMIŞSIN BEN ZATIŞAHANE BENLE IDDALI WS ATCAK KADAR YUREK YOKMU SENDE HEE?acarrr yazdı:
Açılan konuya tartışmaya yönelik yorum yapılmamasını istiyorum. Yapılan tartışmaya yönelik tüm yorum ve kullanıcılardan forum yetkilileri sorumludur. Tartışma yapan olursa yorumlarını silmenizi rica ediyorum
amaç zaten şuydu o yazdıklarından sonra kırbac buna demişti kesın sen git 2 ay takıl ben senı sonra alırım dıye maksat dikkatleri üstüne çekmesın kımse kırbaca senın loncandaki adamın şu yazdıklarına felan bak dıye tepkı almaasın ama bu neyın kafası aradan 2 ay geçmiş ne yanı unutuldumu o yazdıkları bu kadarmı basıt bakıyorsunuz olaya şunuda eklıyım zaten bilgiç o lonca dışında bı yerde barınamaz sevıyesı anca oraya yeteracarrr yazdı:Şimdi ben bilmem neyim buyum şuyum şuna sahibim diye klandan yazdığının fotoğrafını atıcağım ama atmıyorum çünkü benim açtığım konu zarar görecek. İşlerine geldi mi oyunda din ahlak dersleri verirler. Oyun bu oyun canım sen klandan ne yazdıklarını çok çok iyi biliyorsun hani 2 ay vuslatt sız gezmiştin. Klandan bölgeden herkes sana 7 24 sövüyordu o yazdıkların için 3 gün bloke almıştın hatırladın mı![]()
![]()
Aynen öyle kardeşim. Sırf dikkat çekmemek için 2 ay heval loncasını açtı orda takıldı. 2 ay sonra AT abisi baktı bizle tartışmalı loncasına kalabalık olmak içinde çekti bi nevi. Birinin bb 3 borcu olur bu atılır geri alınır loncaya bak luna parka hg.Kabile yazdı:amaç zaten şuydu o yazdıklarından sonra kırbac buna demişti kesın sen git 2 ay takıl ben senı sonra alırım dıye maksat dikkatleri üstüne çekmesın kımse kırbaca senın loncandaki adamın şu yazdıklarına felan bak dıye tepkı almaasın ama bu neyın kafası aradan 2 ay geçmiş ne yanı unutuldumu o yazdıkları bu kadarmı basıt bakıyorsunuz olaya şunuda eklıyım zaten bilgiç o lonca dışında bı yerde barınamaz sevıyesı anca oraya yeteracarrr yazdı:Şimdi ben bilmem neyim buyum şuyum şuna sahibim diye klandan yazdığının fotoğrafını atıcağım ama atmıyorum çünkü benim açtığım konu zarar görecek. İşlerine geldi mi oyunda din ahlak dersleri verirler. Oyun bu oyun canım sen klandan ne yazdıklarını çok çok iyi biliyorsun hani 2 ay vuslatt sız gezmiştin. Klandan bölgeden herkes sana 7 24 sövüyordu o yazdıkların için 3 gün bloke almıştın hatırladın mı![]()
![]()