Selamlar...
Maynet hesabında benim çharlarım plus alamıyorum bu durum genelde mi var ben mi beceremedim bi yardım ederseniz sevinirim... :? (Crazyxberkcan)
2 dk Bakarmısınız !!!
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
2 dk Bakarmısınız !!!
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Re: 2 dk Bakarmısınız !!!
Öncelikle şunu söyleyim senin yüzünden 2 dk gitti ve yazmayı öğren maynet değil mynet.
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
Master tşk. ederim ilgin için. Denizxlord senin de 2 dk çok önemliyse bakmasaydın ve ben ayrıca yazım hatalarımı söylemenizi dememiştim.
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- TEOMANPASA
- İri Fare Avcısı
Mynet hesabına Plus paketi alabilirsin.
Plus paket almak için sayfada gerekli işlemleri yapıp son sayfada hata alıyorsan bunun sebebi DNS ayarlarından kaynaklanır DNS 192.168.2.1 yap + Explorer in ön belleğini yani çerezleri InPrivate Filtreleme verilerini silmelisin bir zamanlar bende aynı sorundan müzdariptim Mynet e mail attım sayfalarında çıkan hata raporunu doldurdum ilgilenen olmadı çözümü anlattığım gibi. Kolay Gelsin
Ayrıca Mynet hesaplarına Plus alınamıyor diye bir şey yok tabiri caizse ben cafemde Mynet hesabı olan tüm müşterilerime Plus alıyorum havale ile
Plus paket almak için sayfada gerekli işlemleri yapıp son sayfada hata alıyorsan bunun sebebi DNS ayarlarından kaynaklanır DNS 192.168.2.1 yap + Explorer in ön belleğini yani çerezleri InPrivate Filtreleme verilerini silmelisin bir zamanlar bende aynı sorundan müzdariptim Mynet e mail attım sayfalarında çıkan hata raporunu doldurdum ilgilenen olmadı çözümü anlattığım gibi. Kolay Gelsin
Ayrıca Mynet hesaplarına Plus alınamıyor diye bir şey yok tabiri caizse ben cafemde Mynet hesabı olan tüm müşterilerime Plus alıyorum havale ile

- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı