NASIL BIR ROTA CIZMELIYIM ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
KILLERA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

NASIL BIR ROTA CIZMELIYIM ?

Mesaj gönderen KILLERA »

Merhaba arkadaşlar şuan yeni bir hesap açtım ve 49 yaptım.Yaz sonuna kadar kıyamet asa ve m1 basmayı planlıyorum.Kiyameti bastım sayılır,ama param bitmis durumda.2000 iyilestirmeli sifacim var saatte.Ne yaparsam amacıma ulasabilirim.Bana gunluk bir plan önerirmisiniz?
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Re: NASIL BIR ROTA CIZMELIYIM ?

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhaba,

Sana tavsiyem şu yönde olucaktır. 1 aylık Sarraf Attırıcı alıp düzenli şekilde maden çekersen, 1 ayda 200m üstü para kazanabilirsin, garanti olarak. Bununla birlikte maden attırıcılı bir loncayada girersen attırıcı şansın %120 olucaktır. Ramazan boyunca süren %30luk attırıcıda eklersek %150 miktarında attırıcı olucak hesabında, hiç sıkılmadan maden çekersen istediğin her iteme ,tılsıma kavuşabilirsin.

İyi forumlar ;)
Kullanıcı avatarı
KILLERA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen KILLERA »

Vezirx27 yazdı:Merhaba,

Sana tavsiyem şu yönde olucaktır. 1 aylık Sarraf Attırıcı alıp düzenli şekilde maden çekersen, 1 ayda 200m üstü para kazanabilirsin, garanti olarak. Bununla birlikte maden attırıcılı bir loncayada girersen attırıcı şansın %120 olucaktır. Ramazan boyunca süren %30luk attırıcıda eklersek %150 miktarında attırıcı olucak hesabında, hiç sıkılmadan maden çekersen istediğin her iteme ,tılsıma kavuşabilirsin.

İyi forumlar ;)
Öneriniz için ve bana yardımcı olduğunuz için size çok teşekkür ederim.Tavsiyeniz kulağıma küpe olsun.Başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Saygılarımla..

İyi forumlar :D
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Saf altın :) hep alıcısı olur hemde çok rahat çıkıyor günde 20 tane çekebilirsin çift artırıcı ile
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KILLERA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen KILLERA »

Teşekkürler , konuyu kilitleyebilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Yönetim oyunu paraya bağladı deyince hemen yorumu silmişler.Sizin gibi yönetimin ALLAH BELASINI VERSİN! Siz anca böyle susturmaya çalışın insanları.Bir boktan çaktığınız yok,sizin için para yatırsınlar yeter.Gidin kürt olan insanlara türklere hakaret eden insanlara gülümseyin gelin bana ban atın.Sizden zerre adam olmaz.İki elinizle bir şeyi doğrultamayan insanlarsınız.Şimdi de ne #@!? yiyorsanız yiyin,ister hesaba ban atın ister atmayın.Şeyimde değil,allah hepinizin belasını versin.Size böyle para yatırdıkça hava hoş dimi.Yenilik yok para var oh mis.Fırsatçı şerefsizler sizi.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Hala ban atmamışsınız ? Hayırdır şaşırtmaya mı çalışıyorsunuz ? Yoksa onu boku bile becerecek şeyiniz yok mu ? Sizde hala kanın bu oyuna para yatırın,diyin ki güncelleme.NAH size güncelleme,babayı alırsınız.BEN KÜRT VATANDAŞIYIM,türk değil yazan Türk ırkını aşşağılayan insanlara tolerans verilirken size güncelleme mi getirecekler ? Ya bi s... :)))) Yazık,yazık.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön