Eviren, Zifan, Mütefekkir, Efruz, Nerull
Mütefekkir: Efendim oyuncular isyan çıkardı napalım?
Zifan: Eminönü ve Anka sunucularında yaşanan problem teknik ekibe iletildi. Sorunun en kısa sürede çözüme ulaştırılabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Yaşanan bu süreçten dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Efruz: Evet efendim bu yüzden isyan çıktı. Bastıramıyoruz, durmadan yani başlık açıyorlar.
Zifan: Eminönü ve Anka sunucularında yaşanan problem teknik ekibe iletildi. Sorunun en kısa sürede çözüme ulaştırılabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Yaşanan bu süreçten dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Eviren: Efendim iyi misiniz?
Mütefekkir: HyDROS'a haber vermeliyiz. Durum ciddi. Efruz sende numarası vardı ara hemen!
Efruz: Eminönü ve Anka sunucularında yaşanan problem teknik ekibe iletildi. Sorunun en kısa sürede çözüme ulaştırılabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Yaşanan bu süreçten dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Mütefekkir: Hayır! Eviren yardım et! Kriz geçiriyor! Eviren?
Eviren: Eminönü ve Anka sunucularında yaşanan problem teknik ekibe iletildi. Sorunun en kısa sürede çözüme ulaştırılabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Yaşanan bu süreçten dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Mütefekkir: Hayııır!
Eviren, Zifan, Efruz: Eminönü ve Anka sunucularında yaşanan problem teknik ekibe iletildi. Sorunun en kısa sürede çözüme ulaştırılabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Yaşanan bu süreçten dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Mütefekkir: Medet ya Nerull medet!
Uzaktan Nerull: Eminönü ve Anka sunucularında yaşanan problem teknik ekibe iletildi. Sorunun en kısa sürede çözüme ulaştırılabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Yaşanan bu süreçten dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Mütefekkir yüzüğündeki zehri içip intihar eder. Diğer yöneticiler ömür boyu bu cümleleri tekrarlamaya devam ederler.
İKV Kriz Masası
Re: İKV Kriz Masası
:twisted: :twisted: ne yazıkki durum hakkaten böyle

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Of The Kings
sshinobi yazdı:Eviren, Zifan, Mütefekkir, Efruz, Nerull
Mütefekkir: Efendim oyuncular isyan çıkardı napalım?
Efruz: Evet efendim bu yüzden isyan çıktı. Bastıramıyoruz, durmadan yani başlık açıyorlar.
Eviren: Efendim iyi misiniz?
Mütefekkir: HyDROS'a haber vermeliyiz. Durum ciddi. Efruz sende numarası vardı ara hemen!
Efruz: Eminönü ve Anka sunucularında yaşanan problem teknik ekibe iletildi. Sorunun en kısa sürede çözüme ulaştırılabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Yaşanan bu süreçten dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Mütefekkir: Hayır! Eviren yardım et! Kriz geçiriyor! Eviren?
Eviren: Eminönü ve Anka sunucularında yaşanan problem teknik ekibe iletildi. Sorunun en kısa sürede çözüme ulaştırılabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Yaşanan bu süreçten dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Mütefekkir: Hayııır!
Eviren, Zifan, Efruz: Eminönü ve Anka sunucularında yaşanan problem teknik ekibe iletildi. Sorunun en kısa sürede çözüme ulaştırılabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Yaşanan bu süreçten dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Mütefekkir: Medet ya Nerull medet!
Uzaktan Nerull: Eminönü ve Anka sunucularında yaşanan problem teknik ekibe iletildi. Sorunun en kısa sürede çözüme ulaştırılabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Yaşanan bu süreçten dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Mütefekkir yüzüğündeki zehri içip intihar eder. Diğer yöneticiler ömür boyu bu cümleleri tekrarlamaya devam ederler.
+1
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Aynen böyle 
Yarım saat kahkaha attım harbiden askdfajsdfşldsaf
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Yıkılmadım, ayaktayım.sshinobi yazdı:Mütefekkir yüzüğündeki zehri içip intihar eder.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Sımayli
Bilişim alanında teknik aksaklıkların olması elbette olağandır.
Lakin bir sitem ancak bu kadar mizahi bir şekilde anlatılabilirdi.
Kalemine kuvvet
Lakin bir sitem ancak bu kadar mizahi bir şekilde anlatılabilirdi.
Kalemine kuvvet
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bir yazar tarafından takdir edilmek beni teşvik etti:). Sitem amaçlı yazdığım bu konu bende yeni fikirler uyandırdı. Yakında buna benzer konular açabilirim. Zaten batmış gidiyoruz, güle oynaya gidelim:)).TAKVA yazdı:Bilişim alanında teknik aksaklıkların olması elbette olağandır.
Lakin bir sitem ancak bu kadar mizahi bir şekilde anlatılabilirdi.![]()
Kalemine kuvvet![]()
Tebessüm ettirdi konu ne yazık ki sistem böyle işliyor . :!:
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ