Windows 7 Starter
- OALxECZACI
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Legends Of Beta
Windows 7 Starter
birisi bu programda nasıl oyunu açacağımı söyleyebilirmi ben açamıyorum oyunu indirdim kurdum zaten öncedende bu makinaya yüklenmemişti ama açılırken kritik hata veriyor ve açılmıyor bile bi arkadaş yada yetkili yardımcı olursa sevinirim .. şimdiden teşekkür ederim.
Yaptığın Bir İşi Doğrumu Yanlışmı Diye Kimseye Sorma , Soracağın İlk Kişi Vicdanın Olsun .. Çünkü ; Vicdan Hiç Bir Zaman Yalan Söylemez ..
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
- SokratST
- İskele Babası
Re: Windows 7 Starter
OALxECZACI yazdı:birisi bu programda nasıl oyunu açacağımı söyleyebilirmi ben açamıyorum oyunu indirdim kurdum zaten öncedende bu makinaya yüklenmemişti ama açılırken kritik hata veriyor ve açılmıyor bile bi arkadaş yada yetkili yardımcı olursa sevinirim .. şimdiden teşekkür ederim.
oyun ayarlarından çözünürlükleri kendı ekran kartına uygun ayarlamayı dene bndede kritik hata olmustu böyle çözdüm ama tam bılemıyorum olmazsa tekrar bi yazarsın baska yollar ararız
KİŞİ BİLGİLERİNE ULAŞMAK İÇİN: ctrl + w BASINIZ
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedip piyasaya çıkıyor.
P*çlik parayla olsa yine yaparım parasını vermem maksat p*çlik olsun
Anima
- OALxECZACI
- İskele Babası
- Lonca: Legends Of Beta
olmadı yine kritik hata veriyor
Yaptığın Bir İşi Doğrumu Yanlışmı Diye Kimseye Sorma , Soracağın İlk Kişi Vicdanın Olsun .. Çünkü ; Vicdan Hiç Bir Zaman Yalan Söylemez ..
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Bazı işletim sistemlerinde bu sorunu yapıyor launcher_helper dan dene sonra yine olmazsa internetten tekrar indir olmaz ise daha profesyonel birine başvur .. Windows 7 Ultimate de çalışıyodu sanırım .
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Masaüstündeki İkv'ye gelip sağ tıkla özellikler de.Sonra Hedef Bul diyoruz açılan pencere C:\Sobee_Mynet\Istanbul Kiyamet Vakti dir.
Base klasörüne gir ve pref_launch.prefs adlı dosyayı NOT DEFTERİ ile aç.
ScreenWidth :700
ScreenHeight :500
Olarak değiştir.
Ekran Görüntü Netliğinde düşme gözükür ama oyuna ulaşabilirsin.
Base klasörüne gir ve pref_launch.prefs adlı dosyayı NOT DEFTERİ ile aç.
ScreenWidth :700
ScreenHeight :500
Olarak değiştir.
Ekran Görüntü Netliğinde düşme gözükür ama oyuna ulaşabilirsin.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
İKV ile ilgili hiç bir işletim sistemine uyumsuzluğa rastlamadım.
Kritik hatada nasıl bir ileti geliyor.
Windows 7 yüklerken driver derdi pek olmuyor ama ekran kartı,ses kartı gibi aygıtlarda güncelleme isteyebiliyor.
Sen kritik hatayı tam olarak bi çevir Murat.Kendinde çözebilirsin.
Kritik hatada nasıl bir ileti geliyor.
Windows 7 yüklerken driver derdi pek olmuyor ama ekran kartı,ses kartı gibi aygıtlarda güncelleme isteyebiliyor.
Sen kritik hatayı tam olarak bi çevir Murat.Kendinde çözebilirsin.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
mrblar dostum.. sana önerim drıvelerini güncelemen yönünüden ve günceledikten sonra(pcye rest at) prgoram ekle kaldırından ikvnin tüm dosylarını kaldır kaldırıktan sonra ikvin 1-2 parça dosyası kalır onlarıda sil tekrar kur.. tekrar rest at oyuna tıkla açıldığında oyun ayarlarından görütnütü 1024X768 olarak uygula oyunu kapat tekrar aç... İyi oyunlar 

- sabrizmirksk
- Sahaf Yardımcısı
Ses kartı ve Ekran kartı driver'ları ile ilgili olacağını sanmıyorum.Şuan benim ses kartım arızalı onboard olduğu için harici almak mecburiyetindeyim.Ses kartım olmadığı için oyuna girişte ses kartımın olmadığı ile ilgili hata veriyor.Kısaca sendeki hatanın Eksik dirverlarla ilgili olduğunu sanmıyorum murat abi.

''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''
sabrizmirksk / Fianxpatron
Kardeşlik Sözlerde Biten Bir Cümle Değil Kalpte Atan Bir Sevgi Çemberi Olmalıdır.
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
sabrizmirksk yazdı:Ses kartı ve Ekran kartı driver'ları ile ilgili olacağını sanmıyorum.Şuan benim ses kartım arızalı onboard olduğu için harici almak mecburiyetindeyim.Ses kartım olmadığı için oyuna girişte ses kartımın olmadığı ile ilgili hata veriyor.Kısaca sendeki hatanın Eksik dirverlarla ilgili olduğunu sanmıyorum murat abi.
dostum ses kartından olsa oyuna girerken orda ses sürü kartınız olmadından giremiyorsunuz gibi bir ifade oluyor tike tıkladınızda oyun kapanıyor..

- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
ha birde belki cs oynyuorsan kardeş o sxe var yha o açık olduğunda değik hatalar veriyor yada direk oyun açılıyomuş gibi yapıp açılmıyor sadece bu %%1000/1 ihtimal belki yüklüdür ve açıktır...