Merhabalar;
Her online oyun gibi İstanbul Kıyamet Vakti de elbette gelişmektedir ve gelişmeye devam edecektir. Bahsettiğiniz durumun bilgilendirme görevi biz gönüllü ekibin değil, bizzat geliştirici ekibin yetkisindedir. Bu sebeple maalesef bizler bilgi paylaşamamaktayız. Anlayaşınız için teşekkürler.
sizler hep anlayıştan bahsediyorunuz ve durmadan gönülü ekip oldugunu vurguluyorsunuz size oyunla ilgili ne sorulsa hep aynı cevap ları alıyor oyuncular kusura bakmayın da siz oyunda ceza vermek ban atmaktan başka ne işe yarıyorsunuz eger gonulu gmlik buysa hayat güzelmiş yahu ben okadar para dökecem oyuna gönüllü bir gm insafına kalacam oyun da okadar küfür ve aile değerlerine hakaret edilecek gık cıkmayacak 3 ğün bile medin 7 gün sus cezası alacak ben yedigim kürüfüre şÜkÜr diyecegim sizi tebrik derim gerçek ten sizleri yani yöneticileri tebrik ederim zeka fışkırıyor sizlerden ZEKA sizler oyunda gönüllü gm lik yaptıgını zımıs anıyorsunuz yani oyunu iyi şekilde yönetip olaylara müdahale etdiginizimi sanıyorsunuz isterseniz bir anket yapın formda sonuçları görun ozaman ne demek istediğimi anlarsınız tabı o anketden cıkacaksonucdan korkmuyorsanız lafı uzatmayayım da kendinize gelin de oyuna girdihinizde adınızın basında yazan GM yazısının hakını verın her seye gönuluyüz deyıp kestirip atmayla GM olunmaz .
sunucu Tılsım
Lamazi
MUTEFEKKiR ve DİGER GÖNÜLLÜ GM LER
Re: MUTEFEKKiR ve DİGER GÖNÜLLÜ GM LER
anüüüüüü kürüfürünü yerler.o değilde örparsı paranız var mıydı?
sunucu meran
lamaziningözbebeği
sunucu meran
lamaziningözbebeği
Saving People,hunting things,family business
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Peki sen olsan ne ceza verirdin merak ettim 3 gün 7 gün ceza alıyorlarmış hiç olmasa.
Hukuk devletinde yasıyorsan küfür edeni dava et hukuk cezasını versin yok ben gmler versin cezalar diyorsan onlarda gönüllü eger sen küfür etti dersen bunun ölçü derecesini belirleyecek bir sistemin olması lazımdır.
Bir küfür ne sekilde edildi kime edildi niçin edildi tek taraflı düşünüldüğünde boş işler bunlar.
İki arkadaş aralarında küfürleşiyorlar 3 cü kişide ordan geçiyor ve sen sikayet ediyon diyelim ve birde eklyon özelden konusun aile var diye. (en ağır küfür)
İki kişi ceza alıyor yaw biz ne yaptıkta ceza aldık diyorlar çünkü 3 cü maydanozu unutmuşlardır.
Bir mahallede birinin adı Ahmet dgierinki Hasan Birine Ayı ahmet derlemiş birinede koca hasan derlermiş.
Birden ufak bir tantanadan sinirlerine hakim olmayark küfretmişler analı bacılı avratlı sonra Ayı ahmet koca hasanı bıcaklamış öldürmüş. Mahkeme sahitleri dinlemiş küfür ettiler brbirlerine kavga çıktı mahkeme Ahmette sormuş neden öldürdün Bana ayııı dedi diye öldürdüm demiş. Mahkeme Ayı demekle adammı öldürülür ahmet başka bir nedenmi vardın demiş..
Yok ayı dedi ondan öldürdüm demiş Hakim Ayı senin lakabın oldugundan hafifletici debep değil demiş. Analı bacılı sövmüşün ondan öldürmüşün yok valla hakim bey biz kendi aramızda hep oyle sakalaşırdık demiş simdi bu Ahmet neden Hasanı öldürdü hadi buyrun. Ne alaka derseniz bir daha düşünün.
Bir adam kışkıltılmadıkca küfür etmez. Yok yere küfür eden olmaz ediyorsa zati özrülüdür gmler ne edecek.
Yok belki kankandın yada dostundun ceza alsın diye bilerek yaptın yada küfretmesi için elinden gelnei yaptın bloklatamadın. Peki hüküm ne olacak küfür etti diye oyundan men edilmesimi yoksa adres bilglerini laıp öldürmenmi yoksa ne GMler ne yapablir ceza belli kişiye özel küfürse 3-4-14 siyasise 5 gün 14 gün ömür boyu blok sana soruyom bu küfür edenin hakalarını bu durumda kim savunacak. Yaaaaaa bana küfür etti işte olmaz. Hukukta ara çok dokundusa dava et. Oda kendini savunsun belki yaşı küçük belki emanat car ne biliyon belki çalıntı car.
Millet küfür derdinde biz niye yenilik gelmiyor diye gmlere hergün sövüyoruz ceza alıyormuyuz almıyoruz çünkü gönüllü olduklarından kulakalrı çınlamıyor.
Şu IKV de en çok küfrü yiyen ben en az küfür eden gene ben ama sikayet etmiyom. Çünkü küfürü seviyom la.
Hukuk devletinde yasıyorsan küfür edeni dava et hukuk cezasını versin yok ben gmler versin cezalar diyorsan onlarda gönüllü eger sen küfür etti dersen bunun ölçü derecesini belirleyecek bir sistemin olması lazımdır.
Bir küfür ne sekilde edildi kime edildi niçin edildi tek taraflı düşünüldüğünde boş işler bunlar.
İki arkadaş aralarında küfürleşiyorlar 3 cü kişide ordan geçiyor ve sen sikayet ediyon diyelim ve birde eklyon özelden konusun aile var diye. (en ağır küfür)
İki kişi ceza alıyor yaw biz ne yaptıkta ceza aldık diyorlar çünkü 3 cü maydanozu unutmuşlardır.
Bir mahallede birinin adı Ahmet dgierinki Hasan Birine Ayı ahmet derlemiş birinede koca hasan derlermiş.
Birden ufak bir tantanadan sinirlerine hakim olmayark küfretmişler analı bacılı avratlı sonra Ayı ahmet koca hasanı bıcaklamış öldürmüş. Mahkeme sahitleri dinlemiş küfür ettiler brbirlerine kavga çıktı mahkeme Ahmette sormuş neden öldürdün Bana ayııı dedi diye öldürdüm demiş. Mahkeme Ayı demekle adammı öldürülür ahmet başka bir nedenmi vardın demiş..
Yok ayı dedi ondan öldürdüm demiş Hakim Ayı senin lakabın oldugundan hafifletici debep değil demiş. Analı bacılı sövmüşün ondan öldürmüşün yok valla hakim bey biz kendi aramızda hep oyle sakalaşırdık demiş simdi bu Ahmet neden Hasanı öldürdü hadi buyrun. Ne alaka derseniz bir daha düşünün.
Bir adam kışkıltılmadıkca küfür etmez. Yok yere küfür eden olmaz ediyorsa zati özrülüdür gmler ne edecek.
Yok belki kankandın yada dostundun ceza alsın diye bilerek yaptın yada küfretmesi için elinden gelnei yaptın bloklatamadın. Peki hüküm ne olacak küfür etti diye oyundan men edilmesimi yoksa adres bilglerini laıp öldürmenmi yoksa ne GMler ne yapablir ceza belli kişiye özel küfürse 3-4-14 siyasise 5 gün 14 gün ömür boyu blok sana soruyom bu küfür edenin hakalarını bu durumda kim savunacak. Yaaaaaa bana küfür etti işte olmaz. Hukukta ara çok dokundusa dava et. Oda kendini savunsun belki yaşı küçük belki emanat car ne biliyon belki çalıntı car.
Millet küfür derdinde biz niye yenilik gelmiyor diye gmlere hergün sövüyoruz ceza alıyormuyuz almıyoruz çünkü gönüllü olduklarından kulakalrı çınlamıyor.
Şu IKV de en çok küfrü yiyen ben en az küfür eden gene ben ama sikayet etmiyom. Çünkü küfürü seviyom la.
A R Z L O D O S
Her online oyun gibi İstanbul Kıyamet Vakti de elbette gelişmektedir ve gelişmeye devam edecektir
Dan sonrasini okumadim....
auril & DoubleLift
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Auril yazdı:Her online oyun gibi İstanbul Kıyamet Vakti de elbette gelişmektedir ve gelişmeye devam edecektir
ARZLODOS'Un yorumu tek okudum ve gayet güzel yazmış
Lamazi reyizim gelmiş hoşgelmiş.Buraları boş bırakma reyiz,uğra böyle arada.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- IxMehmetcikxI
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Return OfThe Kings
Başımdan geçen bir olayı anlatayım bende. 1.5 yıl önce belki daha fazla oldu etkinlikte yapılan haksızlığı dile getirdiğim halde hiç bir yönetici umursamadı.Saten ikv yöneticileri benden pek haz etmez. Haksızlık hiç tahammül edemediğim şeydir. Bunun üzerine ikv skypdan kurlu yönetici paneline geçip zifan ve yandaşlarına küfür ettim aynı şey olsa bir daha ederim. Evet şu bi gerçek ikvde adam ayırma kayırma adaletsizlik şu benim kankam kardeşim deyip yardım eden bir çok yönetici tanıyorum. Eğer bende birini yalayıp yıkadaysım 7.5 yıllık karakterin blok yemezdi. İkv desteğe 1 kere mail attım karekterim i açın diye onların cevapları şu oldu" küfür ettiğin kişiden özür dile" ben burda koptum artık ikv bi sistem üzerinde işlemiyor menfaat çıkar var artık. İkv girmiyorum blok yediğim günden beri girmesine düşünmüyorum. Tek kelime ile adaletin bu mu ikv!!!
ZeHiRZeMBeReK
ZeHiRZeMBeReK
-Siyah, Artık en temiz renk!
merhaba durumunu cok ıyı anlıyorum bır zamanlar sancak sunucusunda da bunlar yasanmıstı gm lere yalakalık yapan tayfa sunucunun altıı ustune getırmıstı resmen onlara laf edenler bulasanlar tek tek sunucudan sılındı hatta ıs okadar ılerledı kı gm ler de bu loncaya dahıl olmaya basladı veya lonca uyelerı gm yapıldı(kımse bılmez ama gecek bunlar) sımdı burda ısım vermek ıstemıyorum cunku forum hesabımı kapatıp bu ıletıyıde sılerler cok ta umrumda degıl ama adaletsızlıgın oldugu bır yerde gelısme buyume mumkun degıldır gm ler profosyonel kısıler olmadıkca bu boyle kalacaktır adam kayırma falan fılan...... saglıcaklaIxMehmetcikxI yazdı:Başımdan geçen bir olayı anlatayım bende. 1.5 yıl önce belki daha fazla oldu etkinlikte yapılan haksızlığı dile getirdiğim halde hiç bir yönetici umursamadı.Saten ikv yöneticileri benden pek haz etmez. Haksızlık hiç tahammül edemediğim şeydir. Bunun üzerine ikv skypdan kurlu yönetici paneline geçip zifan ve yandaşlarına küfür ettim aynı şey olsa bir daha ederim. Evet şu bi gerçek ikvde adam ayırma kayırma adaletsizlik şu benim kankam kardeşim deyip yardım eden bir çok yönetici tanıyorum. Eğer bende birini yalayıp yıkadaysım 7.5 yıllık karakterin blok yemezdi. İkv desteğe 1 kere mail attım karekterim i açın diye onların cevapları şu oldu" küfür ettiğin kişiden özür dile" ben burda koptum artık ikv bi sistem üzerinde işlemiyor menfaat çıkar var artık. İkv girmiyorum blok yediğim günden beri girmesine düşünmüyorum. Tek kelime ile adaletin bu mu ikv!!!
ZeHiRZeMBeReK
auril & DoubleLift