Merhaba oncelikle ben bu oyunu ilk acıldıgından beri oynuyordum bir ara baya bir parali hale gelmisti sıkıldım bıraktim giriyorsun kenana falan hicbir recete malzeme cıkmıyor falan iyice can sıkmıstı
simdi yeniden mmorpg oyunu oynamak istiyorum akılam ikv geldi en azından turk oynu diye
tek dusuncem bana sıfırdan baslayacagim için birbirine yardım eden lonca gerekecegini dusunuyorum en azından eglencelibir sekilde kenan yapmaya calisacagimiz insanlarin oldugu seviyeli duzgun arkadas grubu gerekli
bunun için herhangi bir tavsiyesi olan var mi aktif oyuncuyumdur rc-ts aktif
Boşver başlama hiç harcayacağının emeğe, zamana, paraya değecek bir ortam kalmadı oyunda. Güzel bir lonca bulursan belki biraz daha keyif alırsın ama bir süre sonra onlara yük olduğunu düşünüp bırakırsın
Ayrıca büyük ihtimalle silinecek ama steamde yaz indirimleri başladı güzel fiyatta sana uzun süre yeticek açık dünya vs. Oyunlar almanı tavsiye ederim.
Makara çocuk,dostluk olgun işidir. Bence başlama kardeşim,kaç buradan.Ben 7 ay önce dönüp 7 ayda tam 450 tl oyuna para yatırmışım.Sadece 7 ayda,sebebiyse gerekli olan tılsımlar.Ofansif savaşcı manyağıyım 2008'den beri.O yüzden her tılsımını basmak istedim,sırf en iyisi olabilmek için.Oldum mu,sanırım oldum ve tüm tılsımlarımı sattım.Oyuna dostluk,muhabbet için döndüm,bulduğum tek şey ise 14 15 yaşında ki çocuklardan 'Birader' lafı oldu.Eğer başlayacaksan sakin bir sunucu düşün derim.Meran'a gelme sakın tabii.Eğer yaşında yüksekse kuklacıda bazı insanlar var,yaşları 25 ve 25 üstü oyuna sadece sohbet,zaman geçirmek ve samimi dostluklar kurmaya giren.Yaşın 18'se bile onlar seni tanır,güvenirse de aralarına alıp her tür yardımı esirgemeden yaparlar.Merandan bir çok efendi insan gitti kuklacıya,ordan biliyorum.Amacın dostluksa tılsım felan boş geliyorsa tavsiyem geç kuklacıya sadece bölgelere girebilmek için bir m1 ya da y2 tılsımını üret,aç bir de şifa bak keyfine.En iyi tavsiyem bu.
Sparineus yazdı:Makara çocuk,dostluk olgun işidir. Bence başlama kardeşim,kaç buradan.Ben 7 ay önce dönüp 7 ayda tam 450 tl oyuna para yatırmışım.Sadece 7 ayda,sebebiyse gerekli olan tılsımlar.Ofansif savaşcı manyağıyım 2008'den beri.O yüzden her tılsımını basmak istedim,sırf en iyisi olabilmek için.Oldum mu,sanırım oldum ve tüm tılsımlarımı sattım.Oyuna dostluk,muhabbet için döndüm,bulduğum tek şey ise 14 15 yaşında ki çocuklardan 'Birader' lafı oldu.Eğer başlayacaksan sakin bir sunucu düşün derim.Meran'a gelme sakın tabii.Eğer yaşında yüksekse kuklacıda bazı insanlar var,yaşları 25 ve 25 üstü oyuna sadece sohbet,zaman geçirmek ve samimi dostluklar kurmaya giren.Yaşın 18'se bile onlar seni tanır,güvenirse de aralarına alıp her tür yardımı esirgemeden yaparlar.Merandan bir çok efendi insan gitti kuklacıya,ordan biliyorum.Amacın dostluksa tılsım felan boş geliyorsa tavsiyem geç kuklacıya sadece bölgelere girebilmek için bir m1 ya da y2 tılsımını üret,aç bir de şifa bak keyfine.En iyi tavsiyem bu.
+1
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..