YENİLİK !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

YENİLİK !

Mesaj gönderen xPrince »

YOK. Umutlanmayın. içimdekileri dökücem. uzun yazı okumayı sevenleri çok şahane yerlere götürebilirim. karşınızda ben deniz teşkilattan Prince. forumdaki uzun yazılarımla tanınırım.

İkv dediğimiz zaman aklımıza sayısız şey gelir. zamanın gerisinde bi oyun belki ama bi yandan zamanın çok ötesinde oyuncu kapasitesi olan dostluğu çok sıkı bi oyun. oyununda kendine göre artıları var tabi mesela hikayesi ve istanbulun oyuna uyarlanması gibi. anlatmaya gerek olmayan şeyler.
Son güncellemeyi aldıktan sonra oyunu bırakmıştım. ondan önceki emekleri falan hiç saymıyorum. kafa ağrıları, bölgeler falan. arada sırada foruma giriyorum bakıyorum halen çok sevdiğim bu oyun ne hallerde diye ama baktıkça üzülüyorum hala açık kalması bile bi mucize lan. daha geçen gördüm game of war - fire age diye bi android oyununda kate upton oynuyo. o hani göğüsleriyle dünyayı sallayan kate varya. masaüstü arkaplanınız falan. sonra özel fotoğrafları paylaşıldı nete apple hacklenmesinden sonra. dedik bütün dünyaca bu tipsiz adammı lan sevgilisi diye. heh o kate bi tane telefon oyununun reklamlarında oynuyo. clash of clans var. günlük 900 dolarmıydı lan getirisi tam hatırlamıyorum öyle duymuştum. 900 dolar... öğrenci olarak bi arada göremediğim bi para. lolü bi ayda 67 milyon kişi oynuyodu en son duyduğumda. cs go desen pazar sisteminde paralar havada uçuşuyo ama bütün bu paralar steam cüzdanında. tamamen sanal ve kazanan valve. millet bi bıçak görünümünü değiştirmeye 1000 lira veriyo. hasarı aynı.
Bu oyunları oynayan adamlarında emekleri var tabiki ancak bizimkilerden artısı varmı diye sorarsanız bence yoktur. ha bi koreli değiliz 16 saat pratik yapmıyoruz turnuvalara falan ama onlardan daha sadık oynadık bu oyunu. hepimizin kalbinde yer edindi. koreli dota da bulamadığı parayı lol de bulursa orda oynar.
Şimdi hepimizin istediği şey. bi Türk oyununu desteklemek. değil mi ? hepimiz istiyoruz şu oyuna bi şeyler gelsin düzelsin yenilensin gelişsin bizde destek çıkalım diye. ama örs sistemi bile 1000 den 0 arasında yalnızca 2 şeyden ibaret. 0 olmazsa eşyalar işe yarıyo 0 olursa yaramıyo. bunu bile bi % lik sistemde yapamıyoruz oyun olarak. motor dediğimiz mevzu zaten içler acısı. daha derin detay şeylere girmek istemiyorum herkes farkında hataların eksiklerin. oyun dünyasında öyle paralar varki. lol de satın aldığınız şeyler oyuna bi etki etmez. yalnızca skinler ve boostlar parayladırki oda skin paralarının yanında hiç kalır nerdeyse. skin paralarıyla adamlar şöyle bi yere geldi "tık"
Bu sektörde acaip paralar var abi. bir dünya lideri olmak istemiyoruz oyun olarak fakat oynanacak bi oyun oynamayı çok istiyoruz. ben riota valveye falan kazandırmak istemiyorum. ben ülkemde bi şeyler yapmak istiyorum ülkeme kazandırmak istiyorum. oynadığım bu oyun 2008 2011 civarlarında bana ne hissettirdiyse onu tekrar hissetmek istiyorum millet o zamanlar metin2 oynarken ben bu oyunu oynadığım için hissettiğim o özel hissini hissetmek istiyorum.
Amerikan başkanı obama ülkesindeki gençleri yazılım sektörüne teşvik etmek için çok şeyler yapıyo. bizim ülkedekilere girmek bile istemiyorum mazallah konu silinir falan. acaba imkansız mı bu oyunun gelişmesi ? gerçekten düşünmüyo değilim senelerdir oyun böyle berbat bi şekilde devam ediyo ve yöneticiler bunun hakkında bir kelime bile etmiyo. acaba "gittiği yere kadar gitsin" diyemi düşünüyosunuz sizde ? gerçekten bittimi bu oyun ? bu kadarmı zor bi şeyler için adım atmak ? bunca insanı oyalamak bu kadarmı kolay geliyor size ? oyun tarihinin belkide en sadık oyuncu kitlesine sahip oyunu olmaya aday bi oyun bu. ve siz bizi üzdünüz abi.
Ben oynamıyorum oyunu artık karakter şifrelerini bile unuttum. ancak oynayan insanlar var. forumda eskiden çok takılırdım. önceki hesabım kapatıldı o yüzden bu hesabımın başına bi x attım o zamanlarda ben x diye bi film izlemiştim ondan esinlendim ne yalan söyleyim. bu forumdan önceki forumu hatta ondanda önceki forumu hatırlıyorum. o zamanlar lise okuyorum. kayserideki bi cafeye gidip geliyorum her girdiğimde yarım saat ikv yüklemekten sıkılıp cafenin sahibiyle muhabbet kurdum dedim böyle böyle. adam sağolsun bütün masalara yüklemiş tabi millet dururmu başlayanlarda olmuş ben ise gizli kahraman oldum. o başlayanlarda baya üzerine düşmüş gençlerdi kuklacıda oynadılar uzun seneler. sonra aldı başını gitti kayseride 2 cafeye daha yüklettim ve çarşıdaki en ünlü cafeyede yüklemişler ama onu ben yükletmedim tabiki. belki benimde etkim olmuştur emin değilim. kayseride bi ortam kuruldu böylece. ama bizim bu mekanlardaki ikv oynayan çevreye bakıyorum. ve yaptığım işlede gurur duyuyorum. sonuç olarak bizim oyun kazanmış oldu. olmuştu. bu olaylar bi kaç sene önce oldu.
Ben oyuna olan emeklerimle gurur duyuyorum. bi oyun diyip geçmiyorum. bu oyunu seviyorum ve hep sevmeye devam edicem. hepte içimde bi istek olucak sıfırdan bi karakter açıyım teşkilatta kasıyım falan o nostajiyi tekrar yaşayım diye. peki oyun bize son senelerde hangi emeğiyle gurur duyuyo ? işte bahsettiğim şey bu. onca insan oynadı bu oyunu onca cafe hep birlikte oynadı onca dostluk kardeşlik ilişkisi yaşadı. her yaştan insan burdaydı. abi bigün teşkilatta kenan kesiyoruz arkadaşlarla bi adam geldi gruba skype çektik adam yaşını başını almış en büyük oğlum 87 doğumlu o civarlar diyodu tam kesin hatıralayamabilirim ama yaşını tahmin etmişsinizdir adam bizimle kenan keserken gelini falan çay getiriyodu konuşmaları duyuyoduk ve o insanla biz bu oyunu oynadık. çokta güzeldi. işte ikv yi özel kılan şey buydu. o adam kahvede okeyde oynayabilirdi ama gençlerin arasında onların oynadığı bi oyunu oynamaktan sıkılmayan bi adam benim gözümde büyük bi adamdır. şayet okuyosa selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum.
Öz abim diyebileceğim insanla tanıştım. öz abim gibi bana herşeyini ortak veren insandı. herşeyimiz ortaktı. uzun bi süre onunla ortak oynadık o büyücüyü oynardı ben savaşçıyı. onuda sevgiyle ve saygıyla anıyorum burdan. geçen doğum günüydü ve arayamadım.. ancak bi zaman bunu telafi edicem.

Bunlar sadece benim başımdan geçenler. onca sene onca insan. evlenen gördüm bu forumda. hepimizi üzdünüz sevgili ikv. ve üzmeyede devam ediceksiniz belki. kaç sene oldu yazmayalı bilmiyorum. ama iyi oldu bi içimi döktüm. şimdi yeni yetme bi arkadaş başlığımı konu dışına falan taşır. buda emeğimizin karşılığıymış deriz sadece. her zaman dediğimiz gibi.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: YENİLİK !

Mesaj gönderen mobilsorun »

Okumayın 59 seviye sınırı geldi
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

SOSYELDENEY yazdı:
mobilsorun yazdı:Okumayın 59 seviye sınırı geldi
yat uyu qnq sabah erkenden kantaron madenine çökçez daha kisslesin altındaki çesmede bekliom abdestli gel ya da hortum al gel çesmede alırsın.,
İyi geceler qumqi rüyamda akçe çekicem bb

lel xd
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Noluyo la
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HellBlazer »

okumadım ama katılıyorum panpa
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen aaasd »

hocam baştan sona okudum dediğin gibi biz oyuncular kadar emek verseydi yönetim bu oyuna oyun suan bu durumda olmazdı.

dediğin abinin başka bir versiyonunu beyaz köşk sunucusunda tanıdım 56 yaşında bi teyzemiz gece 4 de 5 de xeno kasan bi teyzemiz :) oyunun bu kadar güzellikleri varken bir kanser hastası gibi yavaş yavaş elimizden kayıp gitmesi ve artık sona yaklaştığını biliyor olmamız üstüne elimizden hiç birşey gelmemesi gerçekten üzücü BİZİ ÜZDÜN İKV

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

#BiziÜzdünİKV güzel slogan oldu :) bunun üzerine gidip twitter da ücreti mukabilinde gündem yapan arkadaşlar var onlarla iletişime geçip bir süre gündeme oturtma fikri geldi aklıma . hadi bakalım :idea: ;)

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Okumadım ama üşenmeden bu kadar yazdıysan haklısın katılıyorum
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
altar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Sancak Fedaileri

Mesaj gönderen altar »

Öncelikle doğru söylüyorsun sonuna kadar okudum ama mesela hala ben bu oyunu seviyorum geliştirilirse daha harika bi oyun olur herkez tılsımlardan şikayetçi doğru ama herkes için kolaylık sağladı tılsımlar grup bölgelerinde gibi
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sshinobi »