Not: Ixbycanxl/Cihadxferhat/Zalımkader/Bidenesi/Zalimbey/Zalimusta charları Şuanda Çalınmıştır Alırsam belki dönerim
Saglıcakla kalın Dostlarım /Ixbycanxl /Zalımkader
Saglıcakla kalın Dostlarım /Ixbycanxl /Zalımkader
Meraba arkdaşlar Oyundaki hesaplarım bi şekilde çalındı bişey demiyorum Olacagı varmış olmuş Oyunda beni tanıyan arkdaşlar görüşmek üzere diyorum Charlarım çalınmıştır bunuda belirtmek isterim Oyunu galiba bırakıyorum hesaplarımı alamazsam İyi forumlar
Not: Ixbycanxl/Cihadxferhat/Zalımkader/Bidenesi/Zalimbey/Zalimusta charları Şuanda Çalınmıştır Alırsam belki dönerim
Saglıkcakla kalın dostlarım
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Saglıcakla kalın Dostlarım /Ixbycanxl /Zalımkader
Geçmiş olsun Ferhat.Gel itemde yardımcı oluruz dicem daha benimkiler tamamlanmadı :S Ama oyunda item para kolay yapılıyor bidaha düşün istersen?
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
Okanım Kasa charım duruyor 250m kadar param var daha 310bin kp kastıım büyücüm Ejder asam felan vardı içinde Üstümde dizliydi Bidaha 310bin kp kasıpta ejder asa üretmekle ugraşamam O kadar emegim var Para İtem hiç sorun deyil İyi forumlar Charı çalan arkdaş BUrdan sna diyorum eger duyarsan Charda 1 para dahi 1 itemsiz eşya dahi bırakma charı silme Şan kp sine karışma hesabı tekrar ver ... başka bişey demiyorum Egerki Dediklerimi yaparsan hakkım helal olsun yoksada haram olsun Bu dünyanın öbür tarafıda var Bir oyun İnan ki bişey degil
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
kardeşim pluslu deyilmisin ara mynet servisini geri al şifreni
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

geçmiş oLsun ferhat
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
geçmiş olsun ferhat geri dönersen haber ver her türlü yardımı ederiz
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
abow ne kadar sevindim bilemessin la
:D
Yenicerili Yenicerilil

- RraphaeL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kanka hiç bir yere gittigin yok bırak şan kp önemLi deiL yaparız beraber yine 2 hafta oyuna girmedik olan oLmus :S HesapLarıda buLucaz merak etme sen
MuhammeD |RraphaeL

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...
Arkadaşlar İnanki Çalma sorun degil para yada item Umrumda degil vermiş oldugum emek Var orda yani hesapları çalan arkdaş Eger duyuyosan tekrar söylüorum Charda 1 itemsiz eşya dahi 1 para dahil koyma Kp sine charlarımı silme Helal hoş olsun O para ve itemler O charlarda emeklerim var
Arkdaşlar dostlarım Oyun zaten biraz sıktı Ben o chara harcadıgım emek giderse ben bidaha dönmem Faxs dan cevap gelmezse oyun bitmiştir Forum ve msn üzerinden Konuşabiliriz ancaK eKLEMEK isteyen arkdaş varsa eklesin . ferhatcan_27@hotmail.com 24 saat açık olmadıgı zaman çevrim dışı..
Arkdaşlar dostlarım Oyun zaten biraz sıktı Ben o chara harcadıgım emek giderse ben bidaha dönmem Faxs dan cevap gelmezse oyun bitmiştir Forum ve msn üzerinden Konuşabiliriz ancaK eKLEMEK isteyen arkdaş varsa eklesin . ferhatcan_27@hotmail.com 24 saat açık olmadıgı zaman çevrim dışı..
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Ferhat geçmiş olsun kardeşim. Nasıl oldu da çaldırdın charı ? Eğer bir yardımım dokunursa benı bul. Elimizden gelen desteği vermeye calısırz.
mckeremV
mckeremV
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!