Hirsizlik ve hesap calinmasi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
parliamentxxx
İskele Babası
İskele Babası

Hirsizlik ve hesap calinmasi

Mesaj gönderen parliamentxxx »

Herkese merhabalar.Sizinde bilindiginiz gibi oyunumuzda hirsizlik hatsafada 5500 calanmi dersin m1 y2 calan hesap calan calan calana.Ssler mevcut log kayitlari hersey var savciliga gittiniz orasida bos beyler oraya gittim bos cikti ve gordugum muabele ve masraflara deymez sonra sigara yakarsiniz Simdi hirsiza donelim adamin keyfi tikir.Cok defa 5500 cok defa tilsim kaptirdim.Diger oyunlardan gordugum sabit ip adresi tanimliyorsunuz mesela evinizin ip sini o ip harici sifre bilse bile giremiyor yonetim hirsiza birsey diyemiyor utanmasa tebrik eder bari sunu yapin

Desdeklerinizi bekliyorum
romeofek1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Hirsizlik ve hesap calinmasi

Mesaj gönderen romeofek1 »

Bir bardak soğuk su kardeş yönetim bu konuyu ipine bile takmıyor :?:
parliamentxxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen parliamentxxx »

Şimdi adamlar bana dokunmasında kim ne bk yerse yesin tavrında isterse tüm ikv soyulsun umrunda degil ki
Kullanıcı avatarı
Baygezegen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hatay Antakya Samandağ

Mesaj gönderen Baygezegen »

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN EVET HAKLISIN OYUNDA HIRSIZLIK SON ZAMANLARDA BAYA ARTMIŞ AMA BU OYUNDA ÇOK İYİ DOSTLAR EDİNDİM HIRSIZLIĞIN OLMAMASI İÇİN DOSTUNA BİLE TILSIM VERME DOSTUNA GÜVENMEDİĞİNDEN DEİL BU OLAY İLERDE TILSIM VEYA AKÇE YÜZÜNDEN DOSTLUĞUNUZ BOZULMASIN Kİ OYUNDA AKÇE SATIMI YASAK kısaca :EĞER OYUNDA GELİŞMEK İSTİYORSAN OYUNDA DOST EDİN DERİM .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön