Veda!
Veda!
2012 de verdiğim aradan sonra 2014 kasım gibi oyuna geri dönmüştüm.Yaklaşık 7 aydır,eğer 1,5 ay zorunlu arayı da düşünürsek 5,5 aydır aranızdaydım,yeniden.Gayet iyi insanlar tanıdım şu 6 ay boyunca.Ama oyunda hiç çekişme olmaması,sadece insanların klandan birbirinin ailevi değerlerine sövmesi ve ucuz insan diye tabir edilen insanlardan dolayı oyuna bırakmış bulunuyorum.Bugüne kadar birine küfürüm olmadı lakin gene de bir laf yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.Bir oyun için kimsenin kalbini kırmaya niyetim yok.Bir oyun için de hiç kimsenin malında gözüm yok.Bundan sonra vCROATOANv, Croatoanı karakterlerine giren hiç kimse olmayacak.Eğer bu karakterleri oyunda görürseniz de forum hesabıma ulaşmanız ricam olunur.Nizam I Zen,İmza ve kendi dostlarımdan oluşan Süvari loncası başta olmak üzere bende emeği olan,dost olan herkese tekrardan teşekkür ederim,oyun kapanınca ''Keşke oyuna para yatırmasaymışım,'' lafını söylememeniz içinde oyunu bırakmanızı tavsiye ederim.Para bir yana,harcanıp giden zamanınız için.Benden buraya kadar,sağlıcakla kalın.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: Veda!
Reis iş güç yok ne yapalımSparineus yazdı:2012 de verdiğim aradan sonra 2014 kasım gibi oyuna geri dönmüştüm.Yaklaşık 7 aydır,eğer 1,5 ay zorunlu arayı da düşünürsek 5,5 aydır aranızdaydım,yeniden.Gayet iyi insanlar tanıdım şu 6 ay boyunca.Ama oyunda hiç çekişme olmaması,sadece insanların klandan birbirinin ailevi değerlerine sövmesi ve ucuz insan diye tabir edilen insanlardan dolayı oyuna bırakmış bulunuyorum.Bugüne kadar birine küfürüm olmadı lakin gene de bir laf yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.Bir oyun için kimsenin kalbini kırmaya niyetim yok.Bir oyun için de hiç kimsenin malında gözüm yok.Bundan sonra vCROATOANv, Croatoanı karakterlerine giren hiç kimse olmayacak.Eğer bu karakterleri oyunda görürseniz de forum hesabıma ulaşmanız ricam olunur.Nizam I Zen,İmza ve kendi dostlarımdan oluşan Süvari loncası başta olmak üzere bende emeği olan,dost olan herkese tekrardan teşekkür ederim,oyun kapanınca ''Keşke oyuna para yatırmasaymışım,'' lafını söylememeniz içinde oyunu bırakmanızı tavsiye ederim.Para bir yana,harcanıp giden zamanınız için.Benden buraya kadar,sağlıcakla kalın.
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
sağol akif bundan sonraki hayatında sana başarılar dilerim umarım şans yanında olur para yatırılmama konusunda sonuna kadar haklısın iyiki erkenden vazgeçmişim bu oyundan bataklık gibi çektikçe çekiyor ama büyümüyorSparineus yazdı:2012 de verdiğim aradan sonra 2014 kasım gibi oyuna geri dönmüştüm.Yaklaşık 7 aydır,eğer 1,5 ay zorunlu arayı da düşünürsek 5,5 aydır aranızdaydım,yeniden.Gayet iyi insanlar tanıdım şu 6 ay boyunca.Ama oyunda hiç çekişme olmaması,sadece insanların klandan birbirinin ailevi değerlerine sövmesi ve ucuz insan diye tabir edilen insanlardan dolayı oyuna bırakmış bulunuyorum.Bugüne kadar birine küfürüm olmadı lakin gene de bir laf yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.Bir oyun için kimsenin kalbini kırmaya niyetim yok.Bir oyun için de hiç kimsenin malında gözüm yok.Bundan sonra vCROATOANv, Croatoanı karakterlerine giren hiç kimse olmayacak.Eğer bu karakterleri oyunda görürseniz de forum hesabıma ulaşmanız ricam olunur.Nizam I Zen,İmza ve kendi dostlarımdan oluşan Süvari loncası başta olmak üzere bende emeği olan,dost olan herkese tekrardan teşekkür ederim,oyun kapanınca ''Keşke oyuna para yatırmasaymışım,'' lafını söylememeniz içinde oyunu bırakmanızı tavsiye ederim.Para bir yana,harcanıp giden zamanınız için.Benden buraya kadar,sağlıcakla kalın.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Verdiğin karar hakkında hayırlı olsun varsa hakkım helal olsun senin varsa sende helal et sağlıcakla kal..