Örgülüxilkannnn İÇERİ ! ;)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EsinTi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Örgülüxilkannnn İÇERİ ! ;)

Mesaj gönderen EsinTi »

İlkten Herkezee Selamın Aleyküm ,

Arkadaşlar Böle konular Acmak Benım işim Değil ama Benımde sabrımın Sınırı Var Bazıları Bu Sınırı Aşıyor..
Klan parası Açı Ve İşi olunca lutfen dur kardeş işim var diyen Örgülüxilkannnn'a ;)
Tüm beyazköşk onun ne velet oldugunu biliyor.Ve Bunun veletliği artık sınırı aştı.. Koyu Mavi Lapis'in orda Kardeş dalma karısma satıcam dıyen örgülüxilkannn yanı 14 yaşındakı velet bu gun karızmamı 100 görup gelip arkadaşları ile birlikte kesıyor sızce bu adamlıkmı sıze sacma gelicek ama bunu yazmam gerekirdi.. Kendısının 100 karısması olunca sankı deparı 100 topuklayıp kacıyor ;) Karızmasıda 0 oluncada alt +f4 cekıp oyundan cıkıyo ve sonra yıne tekrar gırıyor. Sizce bu adamlıkmı . ? ;) Örgülüx Loncasına 14 yaşındakı veleti nie ahmet alıyor anlamıyorum;);) .. Kimse Kusura bakmasın..

Herkeze İyi Oyunlar Tekrardan Kimse Kusura Bakmasın .. !

:arrow: Corexmelankolia ;)
:arrow: Arzxmelankolia.. ;)

İyi Oyunlar .. Iyı Forumlar .. Teşekkürler.. ;9;)
Kullanıcı avatarı
batuxxintikam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Örgülüxilkannnn İÇERİ ! ;)

Mesaj gönderen batuxxintikam »

as kardesim zaten herkes neyin ne oldugunu biliyor ama elimizden bişey gelmiyor . :( oyun bu her yastan oynayan arkadaşlarımız var cocuk deyip gececeksin ahmet te sanırım bunları göz önune alıp dur diyecektir ;)
Resim
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GocmenTurk »

Dostum İlkan ve Loncam adına senden özürdilerim. Gerektiği zaman ben şahsen uyarıyorum tekrardan uyarılacaktır.

İyi oyunlar.
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
Dirkraederxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Dirkraederxx »

Karizması 100 olup kesilen herkes buraya konu açsaydı forum çökerdi ;) Senin çok acın var ki foruma bile yazmışsın ;) Üstelik bununla yetinemeyip 1 lvl sahte çarımı açıp taklitler yaptın ki bu senin kişiliğini gösterir.He bu arada sen o itemlerini aktar hesap ihlali hakları ;) Sen anladın ;)
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir

Kullanıcı avatarı
EsinTi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EsinTi »

Dirkraederxx yazdı:Karizması 100 olup kesilen herkes buraya konu açsaydı forum çökerdi ;) Senin çok acın var ki foruma bile yazmışsın ;) Üstelik bununla yetinemeyip 1 lvl sahte çarımı açıp taklitler yaptın ki bu senin kişiliğini gösterir.He bu arada sen o itemlerini aktar hesap ihlali hakları ;) Sen anladın ;)

Allah Yukarda Allah belanı verır Velet Kımsenın Sahte charını Acmadım onuda arkadaş listesine eklemedim ınsanlar hakkında yalan atma sınırlerımı bozma ;)
Kullanıcı avatarı
EsinTi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EsinTi »

Benı bu oyunda tanıyan tanır kımsenın ıtemını parasını sahte charını acmadım ve acmamda senın gıbı karaktersız bırı değilim ben allahından bul inşallah iftiracı kopek ;)

Corexmelankolia
Kullanıcı avatarı
Dirkraederxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Dirkraederxx »

Daha konuna hiç bişi yazmıyacağım elbet belli olur her şey ;)
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir

Kullanıcı avatarı
EsinTi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EsinTi »

Sen Sadece insanlara iftira atarak gecinirsin oo sahte charın acıldıgında ben oyundaydım sen işte bu kadar yalncısın ancyraxyasin rukıoşifacı vardı onlar görduler aynı gruptaydık bu kadar yalancı bırını görmedim ben !!

Corexmelankolia
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

ilkannn daha çocuksun anladıkta neden böyle davranıyon bizzat Örgülüxörgülüyede söyledim bu durumları yapma evlat ayıp insan gibi oyuna oyununu loncanızı zor durumda bırakma bırak bu işleri edebinle oyna oyununu gözlerinizden öperim iyi formlar ;)
Corexmelankolia ben kefilim sahte adam acıp taklit yapmaz hırsızlıkta yapmaz edebiyle girip oyuna oynunu ynar edebiylede çıkar şimdi fazla konuşlmak istemiyom iyi formlar gözlerinizden öperim ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HeadbangersBall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HeadbangersBall »

Sanmıyorum Bu Adam Böyle İşler Yapıp Zevk Alıcağını . Sanırım Örgülü LONCASI Bizzat Görevlendirilmiş Bu Arkadaşı .Bu Kadar Şeyi Benim Loncamdaki Bir Kişi Yapsa Sonucu Ağır Ceza Olurdu. Sadece Benim Değil Çoğu Loncadada Böyle Olurdu.Örnekleride Vardır.

Sanırım Cevabım Yetkili Kişiye Dosdoğru Gitmiştir :)
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...
Resim
Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .

“Genel Sohbet” sayfasına dön