Şuraya bi yetkılı gelsin
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Şuraya bi yetkılı gelsin
Şuraya bi özel mesaj ile yada konuyla ulaşabilecek yetkili gelsin.
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Re: Şuraya bi yetkılı gelsin
Ben şunu anlamıyorum harbi diyorum anlamıyorum İstiklal Marşına Milli değerlerimize Mehmet Âkif Ersoy a küfür ediyor kaç hafta önce 3 gün susturulma alıyor daha az önce belirttik bu adam nasıl blok yemez diye denetmen ekibimiz tarafından yanlış ceza uygulanmıştır telafisi için ilgili hesaplar kapatılmıştır denildi Latveria. Bu adam daha 5 dakika önce oyundaydı ne iş anlamadım ? Ayrıca o gün o Milli değerlerimiz ve Mehmet Âkif Ersoy a söverken bende tepki olarak küfür ediyordum karşılığında 5 gün susturulma yemiştim küfürümün cezasını 5 gün susturulma ile çektim şimdi tutupda neden Burnxmutezal karakterı 16 gün blok yiyo adam Milli değerlerimize ve Mehmet Âkif Ersoy a kufur edıyor dıye bız tepkı gosterip sövdük diyemi hesap daha önce hiç blok almamış hangı akla hizmet sen hiç blok yemeyen çara blok atıyon :?: Milli değerlere söven adamı bloklıyacağın yere :?:
- Burnxxxx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Carpediem / Choosens
Adam klandan hala sövüyor TÜRK ırkına destek işini yapıyor helal adam hala sövüyor biz vatanımızı savunuyoruz onu blokluyorsunuz zaten cezasını çekti 5 gün susturma ile Fotoğraflar 18.05.2015 tarihine aile adam sadece susturma almış ırka sövüyor 1.sebeb ban nedeni hani Irka sövmekti hani nerde bloklanma nerde yetkililer ?????????
BurnxNİRVANA
BurnxNashıra
BurnxTwitter
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Mustafa Kemal Atatürk
BurnxNashıra
BurnxTwitter
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Mustafa Kemal Atatürk
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
İşlerine geldimi forum yetkilileri bile olmaz
Kalan zaman olsa en düşük forum yetkilisi bak forum yetkilisi başımıza Gm kesilir gelir konuyu kitler vs

- Burnxxxx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Carpediem / Choosens
BurnxNİRVANA
BurnxNashıra
BurnxTwitter
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Mustafa Kemal Atatürk
BurnxNashıra
BurnxTwitter
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Mustafa Kemal Atatürk
İlgili karaktere gerekli mudahale uygulanmıştır. Ceza itiraz kanalından cezanız hakkında bilgilendirme alabilirsiniz.
Bilginize.
Bilginize.