Oyunda görebileceğiniz en egoist karakter tiplemesidir. Genellikle bu kişiler birileri tarafından kesilince ''snn ben waryaa, olm bittin sen bekle'' gibi sesler çıkartıp başka bi hesabı ile gelip sizi keserek güç gösterisi(!) yaparlar.
İKV'deki üç kuruş etmeyen otorite onlar için dünyalar kadar değerlidir. Türkçe'yi düzgün kullanmamak, bozuk cümleler kurmak hobileri arasındadır. Genellikle gerçek hayatlarında kafalarında tek bir tel saç bile yoktur.
Şekilleri genellikle bunun gibidir. Sabah 6 Akşam 9 mesailerinin ardından oyun başına geçip vakit öldürüp Pazar günlerinde yaptıkları tatillerde ise dediğim eylemleri tekrarlarlar.
sora paylaşım yapmıssında kardeş bakıyorum da baya bir forum yapmıssın yorum falan. Bu kadar yorum yaptığına göre oyunada o kadar cok girmişsindir.
Kısacası benim anladığım sen o paylaşımda kendini tanıtmışsın.
Bakınız Teşkilattaki Çukurova loncası ; Kendileri lodos klanı mensubudurlar fakat arzlara asla ve asla saldırmazlar Meteor bölgesi Lodos sancakta oturup ona buna saldırırlar genel konuşmaları şöyledir "yaw bkle qesem seni haa" "bni km qestiiiiii"
" bni ksnin qq" bunlarla vs atamazsınız olurki attınız ve yendiniz arkadaşlarıyla gelip rahat bırakmazlar VS atabilmeniz için oyun zevkinizin içine ederler ve ne olursa olsun haklı kekodurlar.