Hoşçakal İKV :/

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
CanYouSELFIE
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Cesaretin Yoksa Seyret

Hoşçakal İKV :/

Mesaj gönderen CanYouSELFIE »

öncelikle selamlar ;
bu müthiş serüven buraya kadarmış =) 2006 yılında başlamış olduğum oyuna 30.04.2015 tarihinden itibaren ilişkimi kesmiş bulunmaktayım . çok insanlar tanıdım beta döneminden beri , gidenler , kalanlar . çok güzel ve manidar günlerdi .

bu sunucuda yeni olmuş olmama rağmen aralarına beni hiç yabancılık çekmemiş gibi alan Cesaretin Yoksa Seyret loncasına ve bu loncada bulunan bir kaç insana teşekkürlerimi ve minnetimi sunmak isterim .

IxIVİCTORYIxI
OooOSuPeRNaTuRaLOoOo
xXCiCiBeBeXx
TheKARAHAN
cooLyaBaNi
Barbarossax
Hepinize sonsuz ve minnet dolu teşekkürlerimi iletiyorum =/
sevgili dostum Seyit :) hem Anka hem Tılsımda yanımda bulunmuş olduğun dönemler için sana da minnettarım .
Umarım oyunda ve asıl oyun olarak yaşamış bulunduğumuz hayatınızda güzellikler ve sağlık sizlerle beraber olur :cry:

Hoşçakalın
SELİM Y.
En son AFRASiYAB tarafından 30 Nis 2015 15:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Kişisel iletişim bilgileri güvenlik sebebiyle kaldırıldı.
Tılsım : SELFİE
Eminönü : CanYouSee/ Hümüş
Anka : SELFİE / Selfieıı
Resim
Kullanıcı avatarı
combatfatigue
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Are The Best

Re: Hoşçakal İKV :/

Mesaj gönderen combatfatigue »

Merhaba;

Kocaman Aile'den Her Birey Teker Teker Ayrılıyor Aramızdan Kimileri Hüzünle Kimileri Sevinçle
Anka Sunucusunda Bir veya İki Hafta Durduğunu Hatırlıyorum Sanırsam Pek fazla konuşmuşluğumuz olmadı seninle ama Fatih ve Oğuz ile birlik takıldığınız için seninde onlar gibi biri olduğunu düşünüyorum. En iyisini yaptın Bence :)
Reel Hayatında Başarılar Dilerim. Bizleri Unutmaz da döner bakarsan biz buralarda olacağız. ;)

Saygılarımla.
SKİLLFUL
Resim
Resim

(Eskiler'den rotasızkaptan)

<We Are the Best>
CanYouSELFIE
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos
Lonca: Cesaretin Yoksa Seyret

Re: Hoşçakal İKV :/

Mesaj gönderen CanYouSELFIE »

Düşüncelerin beni mutlu etti , kimle gezersen onunla anılırsın demişler .
Her eğlencenin her mutluluğun ve her hüznün sonu olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti' ninde sonu böyleymiş . Seviniyorum aslında kendimi kurtarabildiğim için =) Hem maddi hem manevi çok şey kaybettiriyor insanlara . Kimisi farkında değil , farkında olanda artık kurtulamadığını düşünerek daha da esir oluyor . Umarım böyle düşünenlerde benim gibi bırakabilirler . Esaret Gibidir Bağımlılık Ne Kadar Uzaklaşmak İstersen Daha Da Çekici Hale Gelir =)

Umarım Bir Gün Geri Döndüğümde Her Şey Çıkar İlişkisinden , Takım ve Birlik Oyunu Amacını Taşıyor Olur ;

Sözlerime Bana Tek Tabanca Diyen Cesaretin Yoksa Seyret Başkanlarından FATİH'e Küçük Bir Not İle Veda Ediyorum =)
"Karanlıkta Aydınlıkta
Yalan Doğrudan Kaçar
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Yıldız Saçar ,
Üzülme ! Doğruların Kaderidir Yalnızlık ."
" KARGALAR SÜRÜ İLE KARTALLAR YALNIZ UÇAR ...
"
Tılsım : SELFİE
Eminönü : CanYouSee/ Hümüş
Anka : SELFİE / Selfieıı
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön