Türk milletinin gülle, mermi, çelik ve baruta karşı verdiği en çetin mücadelelerden birisi olan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 95’ nci yıldönümünü gururla kutluyoruz.
Dönemin hasım küresel güçlerinin sahillerimize kadar gelerek, vatan topraklarına yönelik kirli ve habis emellerini hayata geçirmek istemeleri, çok şükür ki Çanakkale önünde imana çarpmış, ecdadımızın bağımsızlığa duyduğu inançla erimiş ve yok olmuştur.
‘Batmaz’ denilerek, haklarında efsane uydurulan savaş gemileri, gücünü yalnızca milletimizin eşsiz varlığından alan kahramanların, ağırlıklarının bir önemi olmadan sırtlandığı mermilerin hedefi bulmasıyla, bir kalıntı ve batak olmak üzere Boğaz’ın dibini boylamışlardır.
Son yurdumuz olan Anadolu’yu kuşatan düşman unsurlarının sahip oldukları teknolojik ve moral üstünlüğüne karşı, kendilerini seve seve feda eden vatan evlatlarının dikilmesi haklı olarak Çanakkale’de bir Türk destanının doğmasına neden olmuştur.
Bu zafer milletimiz açısından stratejik ve jeopolitik bir dönüşüm sağlamış ve aynı zamanda, dünyanın siyasi, ekonomik ve kültürel çehresinin değişmesinde de çok etkili olmuştur.
İki yüzyılı aşan geri çekilme Çanakkale’de durmuş ve meselenin vatan savunması olduğu zaman aziz milletimizin neleri göze alabileceği gök kubbede çınlayan ‘Allah Allah’ sesleriyle duyurulmuştur.
Canı pahasına, sonraki nesillerin bağımsız ve namusuyla bir bütün yaşaması için kendilerini mermi sağanağının içine atan aziz şehitlerimizin kıymeti, değeri ve fedakârlıkları üzerine bugün daha ayrıntılı düşünülmesi gerekmektedir.
Geçmişin muhterem ve muazzam hatıralarından ders çıkarmak ve ‘Çanakkale geçilmez’ sözüyle milletimizin makûs talihini tersine çevirenlerin mücadelelerini iyi anlamak artık bir mecburiyet halini almıştır.
Bugüne ulaşan bu muhteşem anlayışın, ‘Anadolu’nun yıkılmaz ve aşılmaz’ olacağına dönük kararlığımızın da kaynağı olacağı iyi bilinmelidir.
Kökeni, mezhebi, meşrebi ve memleketi ne olursa olsun ecdadımız, Türk bayrağının altında toplanarak millet olmadan doğan hak ve menfaatlerimizi dün nasıl muhafaza edilebilmişse, bugün de gerekirse bunun aynısının yine tekrarlanabileceğine yürekten inanıyoruz.
Bilinmelidir ki, Türk milletinin, ayrışma ve farklılaşma tuzaklarına düşmeden, oynanan oyunların farkına vararak dünün muhteşem mücadelelerine sahip çıkacağına olan inancımız tamdır.
Şehitliğin sorgulandığı, gaziliğin tartışıldığı bu dönem içinde; 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü kutluyor, bize bu zaferi emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, hepsini minnet ve şükran hislerimizle yad ediyoruz...Allah bizlere, bir daha böyle bir savaş göstermesin...
Yazdıklarının hepsini 18 Mart 1915 günü Türk milleti Atatürk'ün önderliğinde yaptı.Ama şunu bilki senin gibi bir köpek bunları yazamaz.Onlar ölüm için bir an tereddüt etmedi.Hırsızlıkla mal mülk çalıp kurşun yapıpta düşmana sıkmadı.Camilerin tepesindeki aliminyumlar söküldü.Analar yemedi içmedi Mehmetçiğe götürdü verdi.bu verme alma sırasında yarısıda ŞEHİT düştü.Ama onlar haram yemediler.Senin gibi insanlığın "i"'sini bilmeyen bir köpek ne Türk'tür ne de insandır.Bu millet senin gibi öle sanal karaktere tenezzül edipte hırzılık yapmamıştır.Bu millet en imkansızın içinde Allah'ın yardımıyla kendini kurtarabilmiştir.O Hilal ve yıldız kolay kolay oluşmadı.Tam öldü.Denilen bir devlet son anda dirildi ama hırsızlık yapmadı.Yahudiler II.Abdülhamit'e demişler sat bize Kudüs'ü diye o ne demiş biliyomusun."Biz o toprakları askerimizle kan vererek aldık sizde kan verin alın. Ben 3 kuruşa tenezül edipte ne milletimi ne de toprağımı satmam.Bu bir TÜRK'tür.Mustafa Kemal Paşam "Geldikleri gibi giderler"Demiş.Ama sen ve senin gibi köpekler 2 sanal karaktere milletini satıyosun hırsızlıkla.Bu millet hırsızlıkla gelseydi bir yere senin gibi itler türerdi her tarafta.Senin gibi itler olduuktan sonra bu vatanda savaş olsun.Hani bir daha bu millet böle bir savaş görmesin demişsin ya olsun savaş.Devletin dışı sağlam olupta içinide küçük kurtçuklar kemirdimi elbet çöker. O kurtçuklarda sizlersiniz.Hırsızlar.Ve siz öle bir savaş gördüğünüzde tek yapcağınız ne biliyomusun, buna kalıbımı basarım "KAÇMAK" olacaktır.Ana ve namus gibi değerlerin gözünde bir manası olmayan adam bu değerler için Vatan için savaşamaz.Sözde Milliyetçilik yapmayın bir daha TÜRK Milletinin değerlerini kullanıpta millete duygu sömürüsü yaparak bir yere gelinmez gelebilceğin son nokta şudur kendi kanında kendini boğdurmak.İyi olunlar.
ByOsmanlı
Saygılarımla.
Sagılarımla; ByOsmanlı Bizim Ecdadımız Bu Devleti Yoklukla Kurdu. Biz Bolluktayken Yıkmayalım
ByOsmanli35 yazdı:senin gibi bir köpek bunları yazamaz.Hırsızlıkla mal mülk çalıp kurşun yapıpta düşmana sıkmadı..Ama onlar haram yemediler.Senin gibi insanlığın "i"'sini bilmeyen bir köpek ne Türk'tür ne de insandır.Bu millet senin gibi öle sanal karaktere tenezzül edipte hırzılık yapmamıştır.ama hırsızlık yapmadı.Ama sen ve senin gibi köpekler 2 sanal karaktere milletini satıyosun hırsızlıkla.Bu millet hırsızlıkla gelseydi bir yere senin gibi itler türerdi her tarafta.Senin gibi itler olduuktan sonra bu vatanda savaş olsun.Hani bir daha bu millet böle bir savaş görmesin demişsin ya olsun savaş.Devletin dışı sağlam olupta içinide küçük kurtçuklar kemirdimi elbet çöker. O kurtçuklarda sizlersiniz.Hırsızlar.Ve siz öle bir savaş gördüğünüzde tek yapcağınız ne biliyomusun, buna kalıbımı basarım "KAÇMAK" olacaktır.Ana ve namus gibi değerlerin gözünde bir manası olmayan adam bu değerler için Vatan için savaşamaz.Sözde Milliyetçilik yapmayın bir daha TÜRK Milletinin değerlerini kullanıpta millete duygu sömürüsü yaparak bir yere gelinmez gelebilceğin son nokta şudur kendi kanında kendini boğdurmak.İyi olunlar.
ByOsmanlı
Saygılarımla.
Öncelikle S.a
Belli bir amaç gütmeksizin rastgele yazmış geçmişsin.Öncelikle şunu belirtmek isterimki emin ol bu yazdıklarınla kendi benliğini ön plana çıkarmışsın.Amacım böyle birşey paylaşarak millete duygu sömürüsü yapmak değil ki öyle birşey söz konusu bile olamaz türk tarihini ve o günün şartlarında hepimizin büyüklerinin bu vatan için nasıl kahramanca çarpıştığını ve şehit düştüğünü göstermek, hatırlatmak istemişimdir.
Fakat güzel kardeşim sen o argo konuşma tarzınla ve başka birisini tahrik etmek amacıyla kullanmış olduğun üslubunla şahsıma sarfetmiş olduğun sözlerinle kendi benliğini apaçık ortaya çıkarmaktan kurtaramamışsın.Hatırlatmak isterimki yine defalarca böyle bir "karalama" ile karşı karşıya kaldım ama hiçbiride açık olarak delikanlı gibi kendi kimliği ile burada benimle yüzleşememiştir.Üstelik klavye erkekliği yapan sensin biraz delikanlı olsan kendi kimliğini açık bir şekilde yazar ve benden adres isterdin bu kadar yüzleşmek istiyorsan... Unutmadan şunuda ekleyeyim tarihi geçmiş bir konuyu güncelleştirerek forum'u lütfen kirletmeyelim.
Senin ne olduğunu kimlere soralım mesela D...... ile baslayan birisi şunu söledi bana oyunda "o hırsızlık yapardı.ama hakedenlere"Sonra Datron.Hem çarlarını soydun.Hemde daha nelerini.Mesela eminönünde serkannn, ve ya şöle diyim şu mal varlığın bir açıklasana şöle şu büyük TheChucky'nin asaletini göster milletede görelim nice erkeksin .
Sagılarımla; ByOsmanlı Bizim Ecdadımız Bu Devleti Yoklukla Kurdu. Biz Bolluktayken Yıkmayalım
ByOsmanli35 yazdı:Senin ne olduğunu kimlere soralım mesela D...... ile baslayan birisi şunu söledi bana oyunda "o hırsızlık yapardı.ama hakedenlere"Sonra Datron.Hem çarlarını soydun.Hemde daha nelerini.Mesela eminönünde serkannn, ve ya şöle diyim şu mal varlığın bir açıklasana şöle şu büyük TheChucky'nin asaletini göster milletede görelim nice erkeksin .
Kaç günlük adamsında ötüyorsun ? Datron olayını bilmiyorsun kulaktan dolma ifadelerle gelmişsin burada felsefe yapıyorsun.Varlığım sizlere öyle bir koymuşki anlaşılan buradasın.Oyunda muhatap dahi olmadığım o kadar kişi var ki hakkımda atıp tutuyor adamla konuşmuşluğum yok o isimlerden birisini saymışsın benim üzerimden çıkar gözetmektesiniz.Benim maL varlığım seni ilgilendiriyormu ? giren çıkanın mı war ? O kadar erkeksen sen kimliğini söyle gel adres vereyim benimle sorunun neyse emin ol çözeriz
Sen çok büyük adamsın ya şerfsiz.Bana diyorsun ki kulaktan duyma haber diye.Ben bu hırsızlık olayını eski bir momttan duydum bu bir.Eski cereslerde Hesap Hakları İhlali ile süresiz banaldığında açık bu da iki.Senin hırsız olduğun eski cereslerde apaçık. Şunu iyi biliyorum ki beni adamdan saymıyosun muhattap olmuyosun ya senle muhattap olcak yok ki zaten köpekler anca dil çıkarır sahiplerine önceki mesajında olduu gibi.Cereslerde süresiz ban aldınmı açılmaz diye biliyordum ben ama nasıl yaptıysan açtırmışsın çarını hayret CaptainATX açılış sebebini yazarmısınız buraya.ha şunu söliyim.Adres veripte gel görüşelim demekle olmaz yavrucuğum.Siz değilmisiniz msnlerden bir dosya ve ya benzeri bişi gönderip başklarının pcsine giren.Ha şunu unutma bu ceres açtırma olayını yukardan halletiğin açık benimde yukardan bir büyüğüm var.Ondan bir öğrensek iyi olcak bazı şeyleri.