Nerde o eski oyun ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
escafe1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Nerde o eski oyun ?

Mesaj gönderen escafe1 »

Herkese hayırlı akşamlar abilerim ve kardeşlerim. Şu oyunu 4 sene oynadım ve ardından iş okul sebepleri dolayısıyla 2 sene ara vermek zorunda kaldım. Oynamadığım zamanlar sırasında foruma girdim baktım ekran görüntülerine kısaca özledim oyunu. O sabahlara kadar yaptığımız sohbetleri muhabbetleri. Düşük seviyedeki kardeşlerimizin görevlerine yardımlarımızı. Abilerimizin kardeşlerimizin görevlerimizde yardımlarını. Büyük bi umutla oyuna geri döndüm. Güzel değişilikler olmuş oynamadığım süreç esnasında yeni bölge tılsımlar. Oyun biraz daha zorlaşmış. Daha fazla emek harcamamız gerekmiş. Ama oynadıkça şunu farkettim. Eskilerden çok az kişi kalmış, oyundaki o yardımlaşma duygusundan zerre kadar birşey kalmamış. Eskiden görevimiz olurdu işi olan olmayan koşar yardıma gelirdi. Şu anda ne oyunda pek o kişiler kalmamış. Bölgede klan konuşmalarında bolca şu kişi hırsız bu kişi hırsız. Ne olduda düşünmeden sabahladığımız bu oyun bu hale geldi ne olduda bu kadar oyunu çok seven insanlar bu oyunu bıraktı. Emek harcayanlar kaçmasına sebep oldu.
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Nerde o eski oyun ?

Mesaj gönderen Sora »

Gonya yolunda
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

O eski oyun o eski forumları özledim be.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

Geriden hırsız ergen egocu bir tayfa gelince hepsi toz duman oldu diğer olgun kişilerde oyunu bıraktı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön