İlgisizlik ve Unutulan Olay Konuda!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Breddy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

İlgisizlik ve Unutulan Olay Konuda!

Mesaj gönderen Breddy »

Merhabalar , bu konuyu oyunu eleştirmek değilde oyuna yeni haritalar yeni özellikler kısaca geliştirme ekibini eleştirmek amacıyla yazıyorum ve sizin eleştirmelerinizide ele alarak bir ticket atmak istiyorum.

Bu haritalar ve özellikler neden gecikiyor ?

- Günde 1 kare kodlasan bile 2 yıl oldu son çıkarttığınız bölge arkadaşım. 1 kare kodlasan 2 yıl boyunca meran kadar bölge yaparsın. Hadi bunun başka şeyleride var bilmediğimiz yerleride çok ilgisizsiniz ve uğraşmıyorsunuz.
Biz bu oyunu oynarken gurur duyduk emek sarfettik ve severek oynadık. Sizinde emeklerinizi kullanıcılar boşa çıkarmıyor elinden geldikçe destek oluyor size.

Ve bu akşamın yıllardır unutulan o olayı! ( İkv Buluşmaları :( )

Bildiğimiz üzere canım abimiz Ahmet Avcı'nın ve tüm ekibin birsürü buluşmaları oluyordu büyük şehirlerde. Biz ikv ekibini sürekli görmek ve küçük bir konuşma yapabilmek için her şehire gelirdik. Ahmet Avcı abimiz ekipten ayrıldı ve buluşmalarda artık yok.
Ölmenin bile bedeli var. (yolocaption)
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: İlgisizlik ve Unutulan Olay Konuda!

Mesaj gönderen mobilsorun »

Breddy yazdı:Merhabalar , bu konuyu oyunu eleştirmek değilde oyuna yeni haritalar yeni özellikler kısaca geliştirme ekibini eleştirmek amacıyla yazıyorum ve sizin eleştirmelerinizide ele alarak bir ticket atmak istiyorum.

Bu haritalar ve özellikler neden gecikiyor ?

- Günde 1 kare kodlasan bile 2 yıl oldu son çıkarttığınız bölge arkadaşım. 1 kare kodlasan 2 yıl boyunca meran kadar bölge yaparsın. Hadi bunun başka şeyleride var bilmediğimiz yerleride çok ilgisizsiniz ve uğraşmıyorsunuz.
Biz bu oyunu oynarken gurur duyduk emek sarfettik ve severek oynadık. Sizinde emeklerinizi kullanıcılar boşa çıkarmıyor elinden geldikçe destek oluyor size.

Ve bu akşamın yıllardır unutulan o olayı! ( İkv Buluşmaları :( )

Bildiğimiz üzere canım abimiz Ahmet Avcı'nın ve tüm ekibin birsürü buluşmaları oluyordu büyük şehirlerde. Biz ikv ekibini sürekli görmek ve küçük bir konuşma yapabilmek için her şehire gelirdik. Ahmet Avcı abimiz ekipten ayrıldı ve buluşmalarda artık yok.
Ben sana oyuna güncelleme gelmeyecek diyorum sen günde 1 kare kodlasanız diyorsun, şifacıyı çt'ye sokabildin mi :D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Breddy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Breddy »

La ne çtsi ben daha sığınaktan çıkamadım
Ölmenin bile bedeli var. (yolocaption)
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen PARJISUNG »

Açıkçası mynet'ten ayrılmak bu oyunu bitirdi. TTnet'e geçildi paralar cebe indirildi :twisted:
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön