Grup Bölgeleri Hakkında Umut Verilmesi
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Grup Bölgeleri Hakkında Umut Verilmesi
boş yere olduğu kanaatindeyim.çünkü günlerdir umutla bakıyoruz ama bir güncelleme göremedik(oyun değil sitesinde/konusunda).soru cevap köşesi açıldı güya, herkesin aslında bildiği zaten açıklanmış iki üç soru cevaplandı ondan sonraki sorular tamamen es geçildi.Belki güncelleyeceklerdir ondan açıklamamışlardır diyordum ama günlerdir birşey göremiyorum.umutlarım azalıyor :S
Re: Grup Bölgeleri Hakkında Umut Verilmesi
BÖYLE BİŞİ OLACAĞINI HİÇ SANMIYORUMM
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
kesinlikle katılıyorum
madem bu kadar bekleticektiniz neden bu kadar erken açıklama yaptınız
yayınlanmaya 1 hafta 10 gün kala yapsaydınız bu açıklamaları
haddinden fazla bekletildiğimizi düşünüyorum
en azından yeni gelicek yetenek veya eşya sistemleri ile ilgili biraz bilgi verilse bu bile oyalardı bizleri
maksat heyecanı arttırmaksa her hafta yeni bölgeyle ilgili birşeyler duyurursunuz heyecan tavan yapar
sizin bu yaptığınız sadece hevesimizi kaçırıyo
en azından yeni gelicek yetenek veya eşya sistemleri ile ilgili biraz bilgi verilse bu bile oyalardı bizleri
maksat heyecanı arttırmaksa her hafta yeni bölgeyle ilgili birşeyler duyurursunuz heyecan tavan yapar
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
evet ya sade şu eşya yetenekle ilgili şeyleri açıklasınlar o da yeter ya :Sdaywalker yazdı:kesinlikle katılıyorum
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Aynısını içimden geçiriyordum yönetim iyice işin şeyini çıkarttı.Petcarar yazdı:evet ya sade şu eşya yetenekle ilgili şeyleri açıklasınlar o da yeter ya :Sdaywalker yazdı:kesinlikle katılıyorum
Hadi tamam bölgeler test aşamasında ama şu Yetenek Sistemi, Düşmanlar ve Ödüller açıklansın.
Böyle giderse ikisi aynı anda gelecek.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Mahmut 49 Seviye ve Hidra eklentisini beklerken hiç yılmayan sen umudu tükenmeyen sen Sığınak Miğratta bu kadar ümit tüketiyorsun :? Şaşılacak iş doğrusu :shock:
Bana inanın çok çok az kaldı .. Gitgide yaklaşıyor hatta nefesi şuan ensemizde bile olabilirde biz hissetmiyoruzdur .. Çoğu insan diğer güncellemelerde beklediğimize değmedi derdi gelen yeniliklere .. Ama bu kez hiç birimiz bunu demeyeceğiz bence
Umudunuzu yitirmeyin :idea:
Bana inanın çok çok az kaldı .. Gitgide yaklaşıyor hatta nefesi şuan ensemizde bile olabilirde biz hissetmiyoruzdur .. Çoğu insan diğer güncellemelerde beklediğimize değmedi derdi gelen yeniliklere .. Ama bu kez hiç birimiz bunu demeyeceğiz bence
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
zamanımın az kaldığını hissediyorum ondandır.önümüzdeki eylülden sonra biraz zor girerim pcyeKullgeretta yazdı:Mahmut 49 Seviye ve Hidra eklentisini beklerken hiç yılmayan sen umudu tükenmeyen sen Sığınak Miğratta bu kadar ümit tüketiyorsun :? Şaşılacak iş doğrusu :shock:
Bana inanın çok çok az kaldı .. Gitgide yaklaşıyor hatta nefesi şuan ensemizde bile olabilirde biz hissetmiyoruzdur .. Çoğu insan diğer güncellemelerde beklediğimize değmedi derdi gelen yeniliklere .. Ama bu kez hiç birimiz bunu demeyeceğiz benceUmudunuzu yitirmeyin :idea:
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Sizce niye açıklamıyorlar heycanı kalsın diye her şeyi söyledikten sonra beklemenin ne anlamı var
Ottomanxölümsüz anısına
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KURT LONCASI
arkadaşlar yönetimin bu eklenti ile ilgili haberi erken açıklama sebebi sizsiniz. forumda sürekli konular açtınız yok haftasonu gelicek , yok şöyle olucak , yok böyle olucak sürekli yönetimden açıklama istediniz onlarda açıkladı şimdide ağız değiştiriosunuz ne iş ya susun oturun eklenti gelceği zaman gelir hem sizin oyundan başka işiniz yokmu ya çıkın gezin tozun ne biliyim
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD