Kıyamet takımı düello hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SANAGELDiM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Kıyamet takımı düello hakkında

Mesaj gönderen SANAGELDiM »

Dün yapılan kıyamet takımı düellosu etkinlinğinde yönetimin ilginç düello formatıyla birlikte mağdur olduk bir yönetim düşünün ki insiyatif ellerinde karşının fikirlerini önemsemeyen ama önemsiyo görünümü veren aslında bitse de gitsekleri oynayan yapmacık bir o kadarda zeka küpü olan insanların bir araya toplandığı topluluk(!) Evet bu topluluk dün kü rezilliğin altına imza atan insanlardan oluşuyo şunraları belirtmek isterim ki bizler oyuncular ikv'nin oyuncularıyız bu insanlar topluluğunun değil bizler oyuncak değiliz oyuncuyuz bu nasıl bi zihniyettir ki takvime düello diye yazıp böyle saçma sapan bir etlinlik düzenme geregi duyuyor bunun açıklaması ben sizden açıklama istemiyorum bana bu düşünceye neden kapıldığınızı söyleyin ha şunuda söyleyim bu sizlerin önerisi falan demeyin etkinğin adı düello tanıtımında kıyamet takımı ile karşılaşmamışdındır diye bi ibare var bu tür zeka fışkıran düşüncelerinizi yeni bi etkinlik olarak yapın bugün duello etkinliği bittiğinde kazanan arz klanı veya lodos yazısı değil kıyamet takımı veya arz neferleri diye yazılmalıydı çünkü bu kıyamet takımına karşı mücadele göstermemiz gereken bi etkinlikti bu fikiri öne süren kişiyede bi sözüm var arkadaşım sen burda harcanıyosun bişey daha madem ki bunu böyle yaptınız bari sabah forum ve facebook sayfasından insanları bilgilendirin hadi onu düşünemediniz yarım saat öncesinden yapın neyse çok doluyum buraya yazamadığım ama ağzımdan çıkan kelimeleri az daha olsa tahmin edebilrisiniz umarım ha bu arada entinliğin formatının değiştiğini etkinliğe son 5 dk kala bilgilendiren yöneticiye minnettarım (!)saygılar(!)
sanaGELDİM-IIDENıZII
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Kıyamet takımı düello hakkında

Mesaj gönderen Eviren »

Selam SANAGELDiM,

Düello etkinliğinin formatına baktığınızda belirtilen tarzda değişiklik yapabilme imkanına sahibiz. Bahsettiğiniz 3'lü düello etkinliği geçmişte de pek çok sefer yapıldığı gibi gelecekte de yapılacaktır. Etkinlik ekibimiz tarafından, etkinlik öncesinde gerekli anonslar yapıldığı gibi, açılan etkinlik takvimi ve etkinlik konusunda da gerekli bölgeler düzenlenmiştir. Etkinliğe hazırlanmadan önce etkinlik konularında belirtilen kuralları belirtmek bizim, okumak sizlerin yükümlülüğü.
Neticeye varacak olursak, nasıl zaman zaman ölüm oyunu etkinliği kapsamında karma ölüm oyunu etkinliği yapılıyor, tüm sınıflar aynı anda savaş alanına alınıyorsa, düello etkinliğinde de zaman zaman çeşitli değişiklikler yapılabilmektedir.
Yapılan savaşlarda hiç bir oyuncunun mağdur edilmediğini, sonuç olarak, toplamda herhangi bir düello etkinliğiyle eşit sayıda oyuncunun alana alındığını ve sizlere bir düello etkinliğinden çok çok daha fazla Xenotim kazandırıldığını da anımsatmak isteriz.
Etkinliklere yönelik öneri ve yorumlarınız için buradaki başlığı kullanabilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Durumumuz yoktu okuyamadım
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

mobilsorun yazdı:Durumumuz yoktu okuyamadım
Seni bu yüzden seviyorum adamım! :D Ömrün uzun olsun.
Resim
SANAGELDiM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SANAGELDiM »

Eviren yazdı:Selam SANAGELDiM,

Düello etkinliğinin formatına baktığınızda belirtilen tarzda değişiklik yapabilme imkanına sahibiz. Bahsettiğiniz 3'lü düello etkinliği geçmişte de pek çok sefer yapıldığı gibi gelecekte de yapılacaktır. Etkinlik ekibimiz tarafından, etkinlik öncesinde gerekli anonslar yapıldığı gibi, açılan etkinlik takvimi ve etkinlik konusunda da gerekli bölgeler düzenlenmiştir. Etkinliğe hazırlanmadan önce etkinlik konularında belirtilen kuralları belirtmek bizim, okumak sizlerin yükümlülüğü.
Neticeye varacak olursak, nasıl zaman zaman ölüm oyunu etkinliği kapsamında karma ölüm oyunu etkinliği yapılıyor, tüm sınıflar aynı anda savaş alanına alınıyorsa, düello etkinliğinde de zaman zaman çeşitli değişiklikler yapılabilmektedir.
Yapılan savaşlarda hiç bir oyuncunun mağdur edilmediğini, sonuç olarak, toplamda herhangi bir düello etkinliğiyle eşit sayıda oyuncunun alana alındığını ve sizlere bir düello etkinliğinden çok çok daha fazla Xenotim kazandırıldığını da anımsatmak isteriz.
Etkinliklere yönelik öneri ve yorumlarınız için buradaki başlığı kullanabilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler.
Saygılar(!)
sanaGELDİM-IIDENıZII

“Genel Etkileşim” sayfasına dön