Playstoreda kartın blacklistte olması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Playstoreda kartın blacklistte olması

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

Merhabalar playstoredan daha önce birkaç kere aynı karttan alışveriş yaptım fakat şimdi blacklist hatası veriyor böyle bir hatayı neden verir kart online işlemlere açık çünkü elbise yemek üyelikal vs tarzı sitelerden hiç sıkıntı yaşamadan alışveriş yapabiliyorum limitinde de sıkıntı yok nedenini bilen var mıdır ?
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Dönüşüm

Re: Playstoreda kartın blacklistte olması

Mesaj gönderen CARMENTA »

Yaklaşık 5 aydır aynı sorunu ben de yaşıyorum.Önce bankayı daha sonra Playstore müşteri hizmetlerini aradım sistemde sorun gözükmediğini söylediler.
Resim
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Arethe Best

Mesaj gönderen TRQJEN »

uzunyillarsonra yazdı: Merhabalar playstoredan daha önce birkaç kere aynı karttan alışveriş yaptım fakat şimdi blacklist hatası veriyor böyle bir hatayı neden verir kart online işlemlere açık çünkü elbise yemek üyelikal vs tarzı sitelerden hiç sıkıntı yaşamadan alışveriş yapabiliyorum limitinde de sıkıntı yok nedenini bilen var mıdır ?
Merhaba;
Aynı hatayı bende almaktayım.
Blacklist olmasının sebebi; Sanırım kredi kartı borç ödemesini geciktirmeden ötürü kara listeye ekliyor olabilir.
Dediğiniz gibi farklı internet sitelerinden alışverişte sorun çıkmazken, 3pay 'da bu hatayı vermekte.

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

TRQJEN yazdı:
uzunyillarsonra yazdı: Merhabalar playstoredan daha önce birkaç kere aynı karttan alışveriş yaptım fakat şimdi blacklist hatası veriyor böyle bir hatayı neden verir kart online işlemlere açık çünkü elbise yemek üyelikal vs tarzı sitelerden hiç sıkıntı yaşamadan alışveriş yapabiliyorum limitinde de sıkıntı yok nedenini bilen var mıdır ?
Merhaba;
Aynı hatayı bende almaktayım.
Blacklist olmasının sebebi; Sanırım kredi kartı borç ödemesini geciktirmeden ötürü kara listeye ekliyor olabilir.
Dediğiniz gibi farklı internet sitelerinden alışverişte sorun çıkmazken, 3pay 'da bu hatayı vermekte.
Böyle bir şeyin imkanı dahi yok hocam 1 kere bile gecikmemiştir hepsinde günü günü ödedim tuhaf bir şey bu.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön