{ÖLÜYKEN}İnsanların seçilmemesi/torba vsvsvs...(

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

{ÖLÜYKEN}İnsanların seçilmemesi/torba vsvsvs...(

Mesaj gönderen Canceazi »

Arkadaşlar bildiğiniz üzere klansızken ölürseniz diğer karakterler seçilemediği için klanda olan bi şifacıya şifa demek zorunda kalıyorsunuz ama neden ne olur yanü ölüüyken başka bir krakter seçilebilse. bu birincisiydi/İ

ikinci olarak ölüyken torbalara tıklanmıyor yada torba açıkken ölünürse eşy alınamıyor. Solucanın yanındaki bombacının ordaki karacinden urban kolye düştü gördüm torbada am bombacı sebebiyle alamadım tekrar geldiğimde torba yok(mantıken süresi geçiyor ve yokoluyor)

sizce bunlar basit olduğu hlde çok sorun yratabilecek problemler değilmi. ya o urban kolye değilde Urban tora tora kolye olsaydı ;)

destekenirse İkv desteğe yazacağım
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: {ÖLÜYKEN}İnsanların seçilmemesi/torba vsvsvs...(

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Sizin deyiminizle mantıkla yaklaşalım :)

- Ölü iken hiçbir aktiviten olamaz doğal olarak o anda hiçbir işlem yapamazsın . Torba seçimi insan seçimi de buna karşılık olağan birşey
- Şifacıya tıklayıp fısılda yerine /f kısayolunu kullanarak da öm atabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ikvm »

bnce gayet mantıklı her şeye düz mantık bakmayın az geniş görün yanı çanta açılsa nolurki çokmu kötü bir şey oyunun dengesimi bozulacak saçma öldüğümde açılsın işte çanta
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Kendi aranızda mutlaka fikir alışverişinde bulunabilirsiniz fakat önerilerinizin dikkate alınmasını istiyorsanız bunu http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ kısmından iletmelisiniz.

İyi eğlenceler.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
HanedanLevni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HanedanLevni »

Ölü halde eğer ganimet torbası açıksa çantanıza alabilirsiniz. Ölü iken kasa açıksa dilediğiniz maden yada eşyayı çantanıza alabilir yada çantadan kasaya aktarım yapabilirsiniz. Çoğu zaman eşyaları almışlığım olmuştur. Klanda iken babaıali de kestiklerinde kasayı açıp işimi görebiliryorum. Diğer söylenilenlerin olmaması gayet normal ölüsün çünkü.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Hanedanxlevni Hanedanxgauss

“Genel Etkileşim” sayfasına dön