Ekran görüntüsü kategorisinden aşağıdaki resim bana oldukça ilginç geldi. Çok cerrahi bir kesim olmuş

Yarışmaya katılan bütün arkadaşlara başarılar!
Bu gerçekten harika olmuş. Diğer arkadaşlarında ellerine sağlıkvahdet yazdı:
Ben Kimsenin şahsına yazı yazmadım demekki yaran varmışki buradan yazıyorsunAblagre yazdı:
Yarışmaya katılan her oyuncu arkadaşı gösterdiği çabadan ötürü kutlarım. Umarım her şey gönlünüzce olur. Ayrıca çizimim hakkındaki iyi veya kötü dilekleriniz için de teşekkür ederim. Herkese bol şans!
Dediğini anlayamadım, yorumum gayet net beğenenler olacağı gibi beğenmeyenler de olabilir düşüncelerini buraya yansıtmış olsun ya da olmasın yani burada her eleştiriye saygımın olduğunu belirttim, iyi veya kötü. Açıkçası her yarışma sonrasında yazılabilecek, kimseyi zan altında bırakmayan bir yazıydı. Kısacası senin için yazılmış bir yazı değildi.V1Pasa yazdı:Ben Kimsenin şahsına yazı yazmadım demekki yaran varmışki buradan yazıyorsunAblagre yazdı:
Yarışmaya katılan her oyuncu arkadaşı gösterdiği çabadan ötürü kutlarım. Umarım her şey gönlünüzce olur. Ayrıca çizimim hakkındaki iyi veya kötü dilekleriniz için de teşekkür ederim. Herkese bol şans!