7 YIllIk oyun hayatImIn sonuna gelmis bulunuorum bugüne kadar kimin kalbini kIrmışsam hepsinden özür dilerim kimin üstümde hakkı varsa helal etsin etmiyenlerinde canı sağolsun bu güne kadar birbirinden değerli dostlar edindim.Bunun yanı sıra düşmanlarımda oldu.Harbilaz olarak oyun hayatımda her zaman iyi biri olmaya çalıstım bu süre içerisinde iyi veya kötü anıldım ama hiç kimsenin kalbini kırmak istemedim.Arkadaslar ne olursa olsun bu bir oyun kimsenin kalbini kırmaya değmez kalınsağlıcakla
Bir çoğumuzun severek gecesini gündüzüne katarak oynadığı bu oyun bizden belki zamanımızın bir çoğunu aldı ama kazandırdığı dostluklar daha değerli. Sevdiğim dostlarım tek tek İKV serüvenine son veriyor. Ama hiç birini unutmadım, unutmayacağım. Her zaman o güzel sohbetlerimiz devam edecek. İnsanın değerini anlamak için, yine o değerde bir insan olmak ve en az onun niteliklerine sahip olmak gerekir. Sarraf altının değerini veya kıratını nasıl iyi bilirse, insan da insanın değerli olanını iyi bilir. Beni unutmadığın için eyvallah. Sende benim değerli dostlarımdan birisin kardeşim. Real hayatında başarılar.