Oyunun kurulu olduğu Klasördeki launcher_helper dosyasını çalıştırınız . Arkasından Launcher dosyasını çalıştırınız. Bu sadece o anlık çözüm olacaktır. Tekrar oyunu kapattığınızda büyük ihtimalle yine Run Time floating hatası verecek yine aynı adımları izleyerek sorunu aşabilirsiniz. Diğer bilgisyarımda o sorunu yaşadım format atarak kurtuldum
ORHANBEY yazdı:Oyunun kurulu olduğu Klasördeki launcher_helper dosyasını çalıştırınız . Arkasından Launcher dosyasını çalıştırınız. Bu sadece o anlık çözüm olacaktır. Tekrar oyunu kapattığınızda büyük ihtimalle yine Run Time floating hatası verecek yine aynı adımları izleyerek sorunu aşabilirsiniz. Diğer bilgisyarımda o sorunu yaşadım format atarak kurtuldum
dediğini denedm fakat işe yaramadı:S her gittiğinde tekrar sil yükle yapıorm:S
Format atmak herşeye çözüm değil , Bilgisayarınızın yıpranmasına neden olur bunun yerine denetim maasnızdan ikv (Launcher exe, İstanbul.exe, Launcher .dll ) gibi dosyaları tamamen silip oyunu www.istanbuloyun.com dan indiriniz bu tür sorunlar baska sitelerden indirilen uzantılardan oluşuyor.Yeniden yüklediğinizde (Bakınız sistem bilgileri = http://www.istanbuloyun.com/Default.aspx ) Sistem bilgileriniz uyuşuyorsa ikv kullanılabilir...
Format atmak herşeye çözüm değil , Bilgisayarınızın yıpranmasına neden olur bunun yerine denetim maasnızdan ikv (Launcher exe, İstanbul.exe, Launcher .dll ) gibi dosyaları tamamen silip oyunu www.istanbuloyun.com dan indiriniz bu tür sorunlar baska sitelerden indirilen uzantılardan oluşuyor.Yeniden yüklediğinizde (Bakınız sistem bilgileri = http://www.istanbuloyun.com/Default.aspx ) Sistem bilgileriniz uyuşuyorsa ikv kullanılabilir...
Doğrusöylüyorsun ama oyunun resmi sitesinden oyun inmiyor.Yüzde 99a geldiğinde takılıyor
Eğer % 99 olunca takılıyorsa Dowland(yükleme) programı kullanmalısın İsim verme kyasak oldugundan söyleyemiyorum ama arAMA MOTORUNDAN DOVLAND PROGRAMI YAZARAK BULABİLİR; DAHA SONRA İSTEdiğin zaman takılmadan yükleyebilirsin ;
formata gerek yok anlatıyorum aynı hata bendede var.
once ikv kur herşey kurulup patchler yuklensin sonra launc helper.exe yi başka bir klasore kopyala
sende o hata verince oyun klasorundeki launch helper bozuluyor bu nedenden dolayıda launc helpere tıklasanda işlevini gerçekleştiremiyor bu durumda diğer sağlam launc helper(diğer klasordeki) onuda kopyala yapıştır yapacaksın oyun klasorune onu çalıştırcan her olduunda bunu yapmak zorundasın bu virüsten kaynaklanan bir sorun oyunun dosyalarını bozuyr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: