Arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama Sobee nin Olsun İKV ye özel siteler olsun hepsinin başlık v.b Kısımlarındaki anlatımlarda türkçe bozukluğu var . Sanki güncel bir konuşmaymış gibi geliyor . Yada sanal ortamda daha önce bulunmayan işi bilmeyen bir kişi yazmış gibi geliyor insana . Tabi ki öyle değildir ama cümleler bana bunu çağırıştırıyor .
Mesela /color]
-Mmo türünde oyunlar yapan firma hakkında bilgiler ve projeleri yer almaktadır.
(Cümle Hem Devrik , Hem ilgi çekici değil Sıradan , hemde Saçma .)
-Ücretsiz olarak oynanabilen, 3 boyutlu ve Türkçe MMORPG.
(Bırakında ücretlimi ücretsizmi adam siteye girince anlasın . Bir de cümlede neden bahsedildiği Anlaşılmıyor.)
-İstanbul Kıyamet Vakti Resmi Forumları
( Bu başlık kaç forumla Birden Alakalı . ForumLarı demiş yazan şahıs )
-Ücretsiz olarak oynanabilen Türkçe MMORPG oyununun resmi forum sitesi.
(Buda eski forumda kalma . Bu kadar Uzatmaya ne gerek var . Birde oyunu bilmeyen adam nasıl olsa foruma Girmez . Ücretsiz olduğunu burada vurgulamaya ne gerek var . Takmış adam ücrete )
Yorum Yapmak Sizlere Kalmış . . .
Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
1. si ilk cümle gayet anlamlı sende sorun var.
2. si forumun ne demek olduğunu öğren.şuan içinde bulunduğun bir Forum sitesidir.forumlarda buradaki bölümlerdir.
3.sü ücretsiz demiyor.üzretsiz de oynanabiliyor diyor.
4. edebiyatın çok kötü.
Burada eleştiriden çok ilgili ekibin açığını aramaya yönelik tavrınızı görüyorum. Ortaya çıkarılan ürünlerde hatalar, eksiklikler olabilir -ki bahsettiğiniz cümleler gayet güzel ve anlamlı-, bunların dile getiriliş şekli -buna eleştiri diyoruz- sizin yapmış olduğunuz gibi olmamalıdır.
Konum bilgileri kısmı, yalnızca konumunuz ile ilgili bilgileri belirtmeniz için oluşturulmuştur. "[GM] Adayı" gibi aslı olmayan ifadeler yazmanız için değil!
Uyarı seviyeniz artırılmıştır. Uyarıldığınız her iki konuya da dikkat etmenizi umarım..