Nucleus Kolye

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OZAKBLK
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yaşanmış Yalan

Nucleus Kolye

Mesaj gönderen OZAKBLK »

Selamun aleyküm Sorunlar bitmeksizin karakterlerimdeki takıları düşürememek değil, karakterlerime takıların düşmemesi bana dert oldu. Yıllardır bir çok arkadaşımın şahit olduğu sığınak bölgesinden düşürülen takılarından Nucleus Kolye ve Centrion kolyem eksik bunu bütün meran bilir zaten. :D Bir sorun var eminim yada öyle düşünüyor olabilirim. Nedeni varmıdır bir açıklaması yada bunun arttrıcılarla düşürülme oranın yüksek olmasımı, kesin bir çözümmüdür. Bana Nucleus kolyemi verin da yeter, gerçekten sıkıldım. :x
๑۩۞۩๑ ηє мuтLu тüякüм diγєηє ๑۩۞۩๑
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Nucleus Kolye

Mesaj gönderen Burak8154 »

Şahsen sığınak ve migrat geldiğin de büyücü ile en fazla 3 veya 4 sığınakta alternatör yüzük hariç bütün takıları aldığımı , aynı şekilde migrattan 6 seferde bütün takıları aldığımı bilirim. Alter yüzüğü 2 sene boyunca bütün çabalarıma rağmen düşürememiştim.Yağma arttırıcılar aylık aylık alıyordum ama nafile.En sonunda arkadaşın şifasına ben geçmiştim benim büyücümle arkadaş girmiştik.Alter yüzüğü almıştı torbadan , o an anladım ki adamda şans olacak yoksa bi yerini yırtsan nafile. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

Günde 6 posta kardeşim 1 ayda düşürdüm ben bu taktikle
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

kordugum yazdı:Günde 6 posta kardeşim 1 ayda düşürdüm ben bu taktikle
5. Posta'dan sonra kan geliyor
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Bazı itemler nasıl ki bilgisayar bazen bi yerde takılıp kalıyor ve hata veriyor. Bu oyunda da herkesin takılıp kaldığı düşürmediği item vardır. Mesela bana sayısız kere girmeme rağmen trans asa düşmesi. 2 tane kıyamet asam var.
Kullanıcı avatarı
OZAKBLK
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Lonca: Yaşanmış Yalan

Mesaj gönderen OZAKBLK »

ÇT itemi olsa üreticem diyorum Asa falan umrumda Değil ben o kolyeye 1.000.000.000 verdiğime şahit arkdaşlarım var ve bayadır inatlatştık Bizim ahmt Hodrimeydan ben düşürürüm dedi defalarca denedi :D ama düşüremedi bende umudu kesmiş gibiyim ama kolyemin olmaması beni hayal kırıklığına uğratıyor çünkü Karakterin tek ama tek eksiği be olmazma olmaz gibi bişey yani. Neyse arkadaşlar yorumlarınız bi hayli güzel ama kararımdan vaz geçmem :D illede Nucleus kolyem :twisted:
๑۩۞۩๑ ηє мuтLu тüякüм diγєηє ๑۩۞۩๑
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

OZAKBLK yazdı:ÇT itemi olsa üreticem diyorum Asa falan umrumda Değil ben o kolyeye 1.000.000.000 verdiğime şahit arkdaşlarım var ve bayadır inatlatştık Bizim ahmt Hodrimeydan ben düşürürüm dedi defalarca denedi :D ama düşüremedi bende umudu kesmiş gibiyim ama kolyemin olmaması beni hayal kırıklığına uğratıyor çünkü Karakterin tek ama tek eksiği be olmazma olmaz gibi bişey yani. Neyse arkadaşlar yorumlarınız bi hayli güzel ama kararımdan vaz geçmem :D illede Nucleus kolyem :twisted:
Bana en son düşen kolyeydi. Ve düşürene kadar canım çıktı. Kaç kere bölge attım orasını ben bile hesaplayamadım.
Kullanıcı avatarı
V1Pasa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen V1Pasa »

2 Savaş 2 Şifacı 2 büyücü Sisteminde Her sınıfa İtem Takı Düşme Olasılığı çoktur Bilgisi Olmayanlara İleteyim.
Kullanıcı avatarı
xKABADAYI
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xKABADAYI »

:mrgreen:
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: zeyda

Mesaj gönderen ghost »

Bazı zamanlar ücretsiz verilen arttırıcılar ile sizin aldığınız arttırıcı toplanır ve şansını yükseltir.

Diğer zamanlarda iki tanede alsan en yüksek olanı kabul eder sistem.

Bu durumda ücretsiz olarak verdiklerinde sende ücretli olanı alıp ikisi toplandığından şansını yükselterek kolyeyi

düşürebilirsin.
menteş
menteşIII
menteşII

“Genel Etkileşim” sayfasına dön