Nucleus Kolye
- OZAKBLK
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yaşanmış Yalan
Nucleus Kolye
Selamun aleyküm Sorunlar bitmeksizin karakterlerimdeki takıları düşürememek değil, karakterlerime takıların düşmemesi bana dert oldu. Yıllardır bir çok arkadaşımın şahit olduğu sığınak bölgesinden düşürülen takılarından Nucleus Kolye ve Centrion kolyem eksik bunu bütün meran bilir zaten.
Bir sorun var eminim yada öyle düşünüyor olabilirim. Nedeni varmıdır bir açıklaması yada bunun arttrıcılarla düşürülme oranın yüksek olmasımı, kesin bir çözümmüdür. Bana Nucleus kolyemi verin da yeter, gerçekten sıkıldım. 
๑۩۞۩๑ ηє мuтLu тüякüм diγєηє ๑۩۞۩๑
Re: Nucleus Kolye
Şahsen sığınak ve migrat geldiğin de büyücü ile en fazla 3 veya 4 sığınakta alternatör yüzük hariç bütün takıları aldığımı , aynı şekilde migrattan 6 seferde bütün takıları aldığımı bilirim. Alter yüzüğü 2 sene boyunca bütün çabalarıma rağmen düşürememiştim.Yağma arttırıcılar aylık aylık alıyordum ama nafile.En sonunda arkadaşın şifasına ben geçmiştim benim büyücümle arkadaş girmiştik.Alter yüzüğü almıştı torbadan , o an anladım ki adamda şans olacak yoksa bi yerini yırtsan nafile. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Günde 6 posta kardeşim 1 ayda düşürdüm ben bu taktikle
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
5. Posta'dan sonra kan geliyorkordugum yazdı:Günde 6 posta kardeşim 1 ayda düşürdüm ben bu taktikle
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Bazı itemler nasıl ki bilgisayar bazen bi yerde takılıp kalıyor ve hata veriyor. Bu oyunda da herkesin takılıp kaldığı düşürmediği item vardır. Mesela bana sayısız kere girmeme rağmen trans asa düşmesi. 2 tane kıyamet asam var.
- OZAKBLK
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Yaşanmış Yalan
ÇT itemi olsa üreticem diyorum Asa falan umrumda Değil ben o kolyeye 1.000.000.000 verdiğime şahit arkdaşlarım var ve bayadır inatlatştık Bizim ahmt Hodrimeydan ben düşürürüm dedi defalarca denedi
ama düşüremedi bende umudu kesmiş gibiyim ama kolyemin olmaması beni hayal kırıklığına uğratıyor çünkü Karakterin tek ama tek eksiği be olmazma olmaz gibi bişey yani. Neyse arkadaşlar yorumlarınız bi hayli güzel ama kararımdan vaz geçmem
illede Nucleus kolyem :twisted:
๑۩۞۩๑ ηє мuтLu тüякüм diγєηє ๑۩۞۩๑
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Bana en son düşen kolyeydi. Ve düşürene kadar canım çıktı. Kaç kere bölge attım orasını ben bile hesaplayamadım.OZAKBLK yazdı:ÇT itemi olsa üreticem diyorum Asa falan umrumda Değil ben o kolyeye 1.000.000.000 verdiğime şahit arkdaşlarım var ve bayadır inatlatştık Bizim ahmt Hodrimeydan ben düşürürüm dedi defalarca denediama düşüremedi bende umudu kesmiş gibiyim ama kolyemin olmaması beni hayal kırıklığına uğratıyor çünkü Karakterin tek ama tek eksiği be olmazma olmaz gibi bişey yani. Neyse arkadaşlar yorumlarınız bi hayli güzel ama kararımdan vaz geçmem
illede Nucleus kolyem :twisted:
2 Savaş 2 Şifacı 2 büyücü Sisteminde Her sınıfa İtem Takı Düşme Olasılığı çoktur Bilgisi Olmayanlara İleteyim.
- xKABADAYI
- İri Fare Avcısı
:mrgreen:
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: zeyda
Bazı zamanlar ücretsiz verilen arttırıcılar ile sizin aldığınız arttırıcı toplanır ve şansını yükseltir.
Diğer zamanlarda iki tanede alsan en yüksek olanı kabul eder sistem.
Bu durumda ücretsiz olarak verdiklerinde sende ücretli olanı alıp ikisi toplandığından şansını yükselterek kolyeyi
düşürebilirsin.
Diğer zamanlarda iki tanede alsan en yüksek olanı kabul eder sistem.
Bu durumda ücretsiz olarak verdiklerinde sende ücretli olanı alıp ikisi toplandığından şansını yükselterek kolyeyi
düşürebilirsin.
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII