Merhabalar,
Artık oyunumuzda değişim rüzgarları görmek istiyoruz ve daha önceden oyunumuza yeni başlamız arkadaşlarımıza yol gösterici İKV'nin gönüllü ekibini oyunda geri görmek istiyoruz. Önceden her sunucuda 8 9 tane olan ekibi en azından 2 tane takım üyesi olursa yeni başlayanlara yol göstermiş olurlar.
Eminönünde hiçbir kimsenin olmayışı yeni başlayanlara olumsuz bir karar vericeği şüphesizdir.
Siz değerli arkadaşlarımızın bu konuya destek vermesini bekliyorum.
İyi Forumlar İKV'mizin Neferlerine :!:
Rehber Ekip Takımı Destek
Rehber Ekip Takımı Destek
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: Rehber Ekip Takımı Destek
Oyuna yeni başlayan olmadığı için yönetim rehbere ihtiyaç duymuyor sanırım :roll:
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bence mantıklı bir fikir .. Her sunucuda en az 2 Rehber olması gerekir.
Oyuna başlayanlara yardımcı olması için
Oyuna başlayanlara yardımcı olması için
+1firaridadas yazdı:Oyuna yeni başlayan olmadığı için yönetim rehbere ihtiyaç duymuyor sanırım :roll:
Merhabalar;
Rehber Takımı geçtiğimiz aylarda artık faaliyette bulunulmamasına karar verilerek kapatılmıştır. Tekrar faaliyete geçmesi şimdilik düşünülmemektedir. Şu anda destek takımının en alt birimi Denetmen Ekiptir. İleride ihtiyaç doğrultusunda bu ekibe alımlar yapılabilir. Şayet alım yapılır ise sosyal medya kanallarımız ve forum platformumuz aracılığı ile sizlere duyurulur, takipte kalınız. ilginiz için teşekkür ederiz.
İyi forumlar dilerim.
Rehber Takımı geçtiğimiz aylarda artık faaliyette bulunulmamasına karar verilerek kapatılmıştır. Tekrar faaliyete geçmesi şimdilik düşünülmemektedir. Şu anda destek takımının en alt birimi Denetmen Ekiptir. İleride ihtiyaç doğrultusunda bu ekibe alımlar yapılabilir. Şayet alım yapılır ise sosyal medya kanallarımız ve forum platformumuz aracılığı ile sizlere duyurulur, takipte kalınız. ilginiz için teşekkür ederiz.
İyi forumlar dilerim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Eski bir rehber olarak 1 seviye çarlara görevlerinde yardımcı olduktan sonra teşekkür beklerken.
"Zaten biliyordum mal hahahadsgadga " "Görevlerimi böyle yaptırırım işte adam ol" "Görevimi yap işin bu yoksa şikayet ederim" gibi sözleri duymak insana büyük sabır kazandırıyor. :ugeek:
"Zaten biliyordum mal hahahadsgadga " "Görevlerimi böyle yaptırırım işte adam ol" "Görevimi yap işin bu yoksa şikayet ederim" gibi sözleri duymak insana büyük sabır kazandırıyor. :ugeek:
Rehber ekibi tamamen oyuna yeni oyuncu başlamadığı için kaldırılmış bir şeydir.Kaldırılmasının başka bir sebebi yoktur
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
viewtopic.php?f=100&t=127165
Latveria'nın yazdığı cevap. .
Bu yazıyı okuduktan sonra gülsem mi yoksa şu halimize ağlasam mı bilemedimDuMaNisTT yazdı:Eski bir rehber olarak 1 seviye çarlara görevlerinde yardımcı olduktan sonra teşekkür beklerken.

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Buraya yazdıklarım normal olanları daha küfürlü ve iğrenç şeylerle de karşılaştım.BunudaBanlayin yazdı:viewtopic.php?f=100&t=127165
Bu yazıyı okuduktan sonra gülsem mi yoksa şu halimize ağlasam mı bilemedimDuMaNisTT yazdı:Eski bir rehber olarak 1 seviye çarlara görevlerinde yardımcı olduktan sonra teşekkür beklerken.
Şahsen ben sabırla yardım ettim mümkün olduğunca oyunu tanıttığımı düşünüyorum ve Rehberlik sıralamalarında hep ilk 3 de bulundum :geek: Karşılık beklemedim ama oyuncuların saygısız tavırları Rehberlik Tagını çıkarmama neden oldu. Rehberliği de iki gün sonra kaldırdılar zaten. Denetmen Ekibi için Eski Rehberlere şans tanıdılar ona da ben başvuru yapmadım.
- aytacc
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
oyunu yeni başlayan birileri pek olmadığı için yeni başlıyanlarında kısa sürede oyunu sildikleri için ihtiyaç duymuyorlar .
ıIıAYTAÇıIı# M İ R