Lonca puanı güncellemesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LivinG
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Lonca puanı güncellemesi

Mesaj gönderen LivinG »

Arkadaşlar lonca puanları her sabah sistemde güncelleniyor diye biliyorum ama 2 gündür bir değişiklik göremedim, fark ettinîz mi ? Gerçekten artık yönetim bu kadar ilgisiz olamaz herhalde
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Re: Lonca puanı güncellemesi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Fazla kurcalama kardeşim ben kurcaladım da ne oldu 3 gün ban... Hızlı destekte ki konuyu okursan anlayabilirsin durumu. Destek güncelleme oluyor dedi ama olmadı bir kaç gündür. Oyundan esc ile çıkın alt f4 çekerek çıkarsanız 3 veya 4 günlük kaybınız olabilir her hangi bir geri sarmada.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
LivinG
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LivinG »

ybrdelisix yazdı:Fazla kurcalama kardeşim ben kurcaladım da ne oldu 3 gün ban... Hızlı destekte ki konuyu okursan anlayabilirsin durumu. Destek güncelleme oluyor dedi ama olmadı bir kaç gündür. Oyundan esc ile çıkın alt f4 çekerek çıkarsanız 3 veya 4 günlük kaybınız olabilir her hangi bir geri sarmada.
Teşekkürler açıklaman için
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Daha ikv resmi sitesinde ki sifacinin gazap yeteneğinin resmini değiştirmemisler. Sakinleştirme yeteneği simgesi gözüküyor.

http://www.istanbuloyun.com/Classes.aspx
Kullanıcı avatarı
LivinG
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LivinG »

vahdet yazdı:Daha ikv resmi sitesinde ki sifacinin gazap yeteneğinin resmini değiştirmemisler. Sakinleştirme yeteneği simgesi gözüküyor.

http://www.istanbuloyun.com/Classes.aspx
Oyun nasıl bu hale geldi anlamıyorum. Oyuncu sayısı düşmüş olabilir ama bu yönetimin yetkilerini yerine getirmemesi anlamına gelmemeli, soğuk nevale gibi hissettiriyor artık oyun yaşayan yok gibi. Oyun îçi Gelişen birşey olmasada yöneticilerin bu hissiyatı vermesi hiç doğru değil kanaatımca.
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Eminönü bölgesindeki çöl misali oldu oyunun her tarafı. Holde bile in cin top oynuyor. Yeşil ve kadim desen sıkıntıdan bir birine girecekler az kaldı. Gaffar desen semiha ile işi pişiyor. Junon zaten arzuhalciye aşık ama arzuhalci suzanla çınar altında kahve içiyor. Işık da nöbet tutuyor rahatsız edilmesinler diye. Şarapçı yaseminin aşkından kendini denize atacak kalkabilse yerinden. Cincır sıkıntıdan cinsiyet değiştirmiş. Lan ne oldu bana saçmaladım galiba oyunun hikayesi bi an da değişi verdi. :D
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

ybrdelisix yazdı:Eminönü bölgesindeki çöl misali oldu oyunun her tarafı. Holde bile in cin top oynuyor. Yeşil ve kadim desen sıkıntıdan bir birine girecekler az kaldı. Gaffar desen semiha ile işi pişiyor. Junon zaten arzuhalciye aşık ama arzuhalci suzanla çınar altında kahve içiyor. Işık da nöbet tutuyor rahatsız edilmesinler diye. Şarapçı yaseminin aşkından kendini denize atacak kalkabilse yerinden. Cincır sıkıntıdan cinsiyet değiştirmiş. Lan ne oldu bana saçmaladım galiba oyunun hikayesi bi an da değişi verdi. :D
Resim
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
zxcvzxcv
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen zxcvzxcv »

mobilsorun yazdı:
ybrdelisix yazdı:Eminönü bölgesindeki çöl misali oldu oyunun her tarafı. Holde bile in cin top oynuyor. Yeşil ve kadim desen sıkıntıdan bir birine girecekler az kaldı. Gaffar desen semiha ile işi pişiyor. Junon zaten arzuhalciye aşık ama arzuhalci suzanla çınar altında kahve içiyor. Işık da nöbet tutuyor rahatsız edilmesinler diye. Şarapçı yaseminin aşkından kendini denize atacak kalkabilse yerinden. Cincır sıkıntıdan cinsiyet değiştirmiş. Lan ne oldu bana saçmaladım galiba oyunun hikayesi bi an da değişi verdi. :D
Resim
Ve A.S mobil neredesin sen yoktun buralarda. Maydanoz olmaya mı geldin yine yoksa ileti kasıyorsun ? :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

LP sınırı belli bir miktarda kalmış ve artmıyor. Biz bunu defalarca yönetime ilettik onlarca şikayet gönderdik fakat onlardan aldığımız tek cevap; Notlarımız arasında,yeni güncelleme ile düzeltilecek. Güncelleme ne zaman diye sorsak cevap vermezler. Çünkü onlarında bu iş için pek acelesi yok. Sözde İKV oyuncularını kaybetmek istemezler ama bu durum pek umurlarında değil gibi
WesTSooN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön