Ygs sınavının yaklaşmasından mütevellit sınava girecek olan oyuncularını düşünerek Er meydanları da dahil bütün Grup bölgelerini erişime kapatan başka bir oyun var mı?
Tabikide bulamazsınız. Çünkü İkv oyuncularının gerçek yaşamlarını da düşünür. Onların vatana ve millete hayırlı birer birey olarak yetişmesi için sorumluluk üstlenir.
Çünkü İKV harcadığımız paraların, kabaran TTnet faturaların hakkını vermek için gece gündüz demeden çalışır.
Herneyse doğru düzgün güncelleme yapın da açın şu bölgeleri artık . En azından Er Meydanını açın da savaşalım,grup bölgelerini açmasanız da olur.
Neden mi İKV! buyrun okuyun
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Neden mi İKV! buyrun okuyun
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Neden mi İKV! buyrun okuyun
İlginç
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Ben bu engelden böyle bir sonuç çıkaramadım ne yazikki.
Gelsinler yapsınlar duyurularını amenna. Ama böyle olmaz.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

Sadece kinayeTtaymmm yazdı:Ben bu engelden böyle bir sonuç çıkaramadım ne yazikki.
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

An itibari ile sorunun sadece tılsım sunucusunda olduğunu öğrendim.xxJUN yazdı:Ygs sınavının yaklaşmasından mütevellit sınava girecek olan oyuncularını düşünerek Er meydanları da dahil bütün Grup bölgelerini erişime kapatan başka bir oyun var mı?
Tabikide bulamazsınız. Çünkü İkv oyuncularının gerçek yaşamlarını da düşünür. Onların vatana ve millete hayırlı birer birey olarak yetişmesi için sorumluluk üstlenir.
Çünkü İKV harcadığımız paraların, kabaran TTnet faturaların hakkını vermek için gece gündüz demeden çalışır.
Herneyse doğru düzgün güncelleme yapın da açın şu bölgeleri artık . En azından Er Meydanını açın da savaşalım,grup bölgelerini açmasanız da olur.
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
xXESREFPASALIXx yazdı:xxJUN yazdı:An itibari ile sorunun sadece tılsım sunucusunda olduğunu öğrendim.xxJUN yazdı:Ygs sınavının yaklaşmasından mütevellit sınava girecek olan oyuncularını düşünerek Er meydanları da dahil bütün Grup bölgelerini erişime kapatan başka bir oyun var mı?
düşündürücü

- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
O kadar gerçekçi yazmıştın ki bir an gaza geldim.xxJUN yazdı:Sadece kinayeTtaymmm yazdı:Ben bu engelden böyle bir sonuç çıkaramadım ne yazikki.
Gelsinler yapsınlar duyurularını amenna. Ama böyle olmaz.![]()
Mustafa Kemal ATATÜRK