Oyunu bırakan kişi sayısı!!!
- LiLieS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Oyunu bırakan kişi sayısı!!!
Arkadaşlar, ben uzun süre önce ara vermiştim oyuna şimdi yeniden geri döndüm ve birde baktım ki destek ekibindeki tanıdıklarım dahil bir çok kişi oyunu bırakmış ve hala oyunu bırakmaya devam ediyorlar. Oyunu bırakan kişi sayısı sizce gerçekten de çok mu fazla yoksa bana mı öyle geliyor?
Re: Oyunu bırakan kişi sayısı!!!
Aşırı seviyede. Tılsım çıktı mertlik bozuldu işin açıkçası. İnsanlar kişiliklerini karakterlerini değiştiriyor kimileri de onların üzerine kuruyor kişiliklerini... Kuklacı eski kuklacı değil zaten. Hiç geri dönmeni tavsiye etmem.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Bende bırıkyorm çarlar durduk yere blok aldı Tılsımlar yalan oldu

- LiLieS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Bu oyun bitmeden yetkili kişiler buna bir çözüm bulmalı bence. İnsanları bu oyna çekebilmeliler.alpay1994 yazdı:Aşırı seviyede. Tılsım çıktı mertlik bozuldu işin açıkçası. İnsanlar kişiliklerini karakterlerini değiştiriyor kimileri de onların üzerine kuruyor kişiliklerini... Kuklacı eski kuklacı değil zaten. Hiç geri dönmeni tavsiye etmem.
Böyle bir niyetleri yok bence. İKV yönetiminden bende bişeyler yapmalarını bekliyordum,birkaç hafta öncesine kadar onları bile savunuyordum ama şu zamana kadar hiçbir şey değişmedi. Bu oyunun sonu da İ can football gibi olmasa iyidir.LiLieS yazdı:Bu oyun bitmeden yetkili kişiler buna bir çözüm bulmalı bence. İnsanları bu oyna çekebilmeliler.alpay1994 yazdı:Aşırı seviyede. Tılsım çıktı mertlik bozuldu işin açıkçası. İnsanlar kişiliklerini karakterlerini değiştiriyor kimileri de onların üzerine kuruyor kişiliklerini... Kuklacı eski kuklacı değil zaten. Hiç geri dönmeni tavsiye etmem.
WesTSooN
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Yanlışlıkla yazdım. İleti silinsin.
Milletin selam almak için kullandığı kısaltmayı kişinin annesine küfür olarak kısaltan basit bir harf ile milletin soyuna sopuna tekrar küfür eden bir oyun topluluğunu oluşturan destek ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu konudaki hissettiklerimi kendilerine ilettim. Gelen kopyala yapıştır mesajlar hiç değişmedi ve değişmeyecek. İnsanlara gerçek yaptırımlar uygulanmıyor. Tamam belki hırsızlık meselesine karışmazsın güzel kardeşim de millet bölgeden özelden şurdan burdan yardırıyor. Yasaklı listesi genişletici koyuyorsun birde utanmadan. Nefes almaya sunucuya bağlanmaya da para al madem... 7 yıldır ne destek ekibi bu oyunu ayakta tutuyor ne de başkası. Bizim gibi oyundaki dostluklarını bırakmak istemeyen topluluklar ayakta tutuyor. Günde nereden baksan en az 10 kişi 5500 akçe çekiyordur kuklacı içinde. Bunun günlük maliyeti 500 tl olan basit bir sunucuda bile günlerce lag ve kasma yaşıyorken kimse desteğin varlığından söz etmemelidir işin açıkçası. En ufak hatamızı gözlemleyen destek ekibine selam olsun sonraki susturulma cezamı umarım sınırsız yaparsınız da bir illetten kurtulmuş oluruz. 
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
Takmayın kafanıza kardeşim zevk için oynayın oyunu boş verin tılsım vs. Zaten bu oyun bir yere varamaz.