Tek bir resim vereceğim ve herşeyi siz kendiniz görün. Roa gibi bir loncanın aldığı üyelere bakın. Bir hiç uğruna milletin dinine dil uzatıyorlar.
Şeref bakkal da satılmıyor ki gidip alasın.
Şu "x Loncasının aldığı üyeye bakın" zihniyetinden ne zaman uzaklaşacaksınız?
O Loncanın başkanı veya başkan yardımcısı o hareketi yapan kişinin böyle bir küfür edeceğini önceden bilebilir mi ? veyahut hırsızlık yaptı diyelim, bunu önceden bilebilir mi?
Anka Firarileri Lonca Başkanı olarak bu saçma zihniyetten kurtulmanızı rica ediyorum, lakin benim loncama alınan ve sonrasında bazı olaylar sonucunda klanda adı geçen kişi dakikalar içerisinde Loncadan çıkartıldı. Fakat klana yazılan yazıların her zaman en başına "Anka Firarileri loncası hırsızdır","Anka Firarileri loncasında hırsız barındırıyor" gibisinden çocukca yazılar çıkmaya başladı ancak Eminönü Sunucusundaki birçok kişi Loncamızın saygıya değer olduğunu bildiği için hiç bir sorun olmadı. Yani sizin tabiriniz ile hiç kimse bu yazılanları önemsemedi (takmadı).
Konuya gelirsek, bu küfür yazan veya başka herhangi bir Argo-Küfür yazan kişi zaten nasıl bir kişiliğe sahip olup nasıl bir terbiye aldığını gösterip kendi cezasını vermiştir ilk olarak. Sizlerde bu gibi kişileri görmezden gelip yasaklayıp geçiniz.
Ben kimsenin loncasına laf etmiyorum sadece roa eski ve seviyeli bi lonca olarak bilinir heryerde oyuncuları da kimseye zararı olmayan iyi insanlardı. Ama yeni nesli anlamak bi mucize hiç küfür hakaret etmedim adam gelip direk putperest dedi bana benim tek derdim bu. Çok dindar geçinen bi kaç kişi de olayın üzerine uzatma kardeş bisey yok diyor nasıl bisey yok ya adam benim dinime laf ediyor daha ne olacak. Kuldan utanması kalmamış insanların bari Allahtan korksalar.