Arkdaşlar 1 Hafta Önce Çarları Devır Ettım ÇarLarın BenLe ßi iLqisi Kalmamıştır.
Herkez Hakkını HeLaL Etsin..
BonzaiBonzai
Bonzaii'den Veda
- shr34bonzai
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: Bonzaii'den Veda

güle güle
Oyunu bıraktım diyen adamla 3 haftadır hol de savaşıyoruz.Halen aynı tılsım aynı kişi.Bakalım gene kimden ne çaldın da bunu yazdın.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Garip olan çarlarla birlikte forum hesabınıda devretmiş olması.Halen konu açıyor da .Sparineus yazdı:Oyunu bıraktım diyen adamla 3 haftadır hol de savaşıyoruz.Halen aynı tılsım aynı kişi.Bakalım gene kimden ne çaldın da bunu yazdın.
- shr34bonzai
- Salgın Koruyucusu
Devir Ettim Kardeş Eskisi Sahibi Benim iLqi aLkam Yok Suan E.ö Sunucusunda xGÜNAHKARx AdLı Karekteri kuLLanıyorum Geç E.ö Sunucusuna Pm Ataym Ordan..
lan bi git ya göz göre göre yalan söylüyor ya herifshr34bonzai yazdı:Devir Ettim Kardeş Eskisi Sahibi Benim iLqi aLkam Yok Suan E.ö Sunucusunda xGÜNAHKARx AdLı Karekteri kuLLanıyorum Geç E.ö Sunucusuna Pm Ataym Ordan..

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- shr34bonzai
- Salgın Koruyucusu
Eminönü Sunucusuna Geç xGÜNAHKARx Pm Atayım Ordan ?
Yalanlarına daha fazla inanmıyorum,sağol.Heralde şimdi ki karakterlerini ikizine felan bıraktın?shr34bonzai yazdı:Eminönü Sunucusuna Geç xGÜNAHKARx Pm Atayım Ordan ?

Mustafa Kemal ATATÜRK!

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- shr34bonzai
- Salgın Koruyucusu
Ne Ahmak Adam Cıktın Bilader Yaw Sana Diyorum ki Dewir Ettım SiLmedim Tabi kuLanıyor Çarlar Yeni Sahibi İle Ne Sorunun Varsa Git OnunLa Çöz He İnanıp İnanmaman Beni BağLamaz.