Bütün İkvciler Ve yöneticiler bakın buraya

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Asabi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Bütün İkvciler Ve yöneticiler bakın buraya

Mesaj gönderen Asabi »

ÖnceLikLe herkeze merhabalar 2009da ayını unuttum Piyanist adLı bir car vardı neyse Bu car Kanserojenle takıştı benimlede takıştı carını kapattırcam dedi ve aynende yaptı. Yönetici taklidi adında bir sebepLe kapatıldı carımı tekrar açtırmak istedigim halde şuanki yöneticilere bir türlü ulaşamıyorum ve cvpta alamıyorum neden ilgilenilmiyo sadece oyuna giriyolar zembekoglunu bul diyolar. verdikleri iksirlemi oyuncuları tatmin ediyolar. Sizce haksızmıyım arkadaşlar o kadar ugraş gelsin birisi yönetici arkadaşı diye kapattırsınlar zoruma gidiyor. eski oyuncuLar biLir. ne küfür ettin nede bunu yapıcam dedim sadece agzının payını verdim illlahlal dedirtmişti.

Sunucu :eminönü Car : Kenshin (kapatılan)

Şimdiden cvplarınız için tşk ederim.

Şimdiki Carım (Asabi)
ASABİ(Savascı)
RAKI(büyücü)

BENİM KUDRETİMİN ULAŞTIGI YERE ONLARIN HAYALLERİ ERİŞEMEZ...!
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Akıncıları

Re: Bütün İkvciler Ve yöneticiler bakın buraya

Mesaj gönderen CekannN »

oyun yöneticelerinin yeni lvllerle kaldırılmasından sonra yönetim kurulunu pek oyunda göremiyoru gördüğümü andada oyundan çıkıyorlar forumlarada konu açıldığında anında kilit koyuyorlar . Sorununa cvp vereceklerini hiç sanmıyorum kardeşim geçmiş olsun şimdiden...
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
Asabi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Asabi »

Peki napıcaz yani sobeenin telefon numaralarınıda bulamıyorum ben o cara emek verdim kalkıpta birinin kapattırması kadar alcakca bişey yok o yöneticininde bunu yapması resmenn adaletsizliktir bu yöneticiler yüzünden ikvnin eski yuncuları nerdeyse bıraktı örnegin Kanserojen , vs vss yöneticiler kitlemeyinde sakın email atın demeyin cünkü bakmıyosunuz
ASABİ(Savascı)
RAKI(büyücü)

BENİM KUDRETİMİN ULAŞTIGI YERE ONLARIN HAYALLERİ ERİŞEMEZ...!
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden ceza itirazınızı gerçekleştirebilirsiniz. Forum üzerinden yapılan itiraz ve bildirimler dikkate alınmamaktadır.

[GM]Erdoğan
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön